Fesztivál

Retro Majális

Elmarad
Bon Bon előadó
Campona
2020. május 01. (péntek) 10:00 - 20:30

Helyszín:

Campona
1222 Budapest, XXII. kerület, Nagytétényi út 37-43.

Retro Majális színes családi programokkal a Campona Parkolójában!


Program:
10.00 A Budafoki Fúvósegylet ébreszti a várost Nagytéténytől Budatétényen át Budafokig. Utazásuk a Majálison ér véget, térzenével


11.00 Nefelejcs Bábszínház – Rémusz bácsi meséi: A szurokbaba. Ki ne ismerné Rémusz bácsi történeteit a felnőttek közül? Szeretnénk, ha a gyerekek is megszeretnék a furfangos nyulat, és egy kicsit a ravaszdi rókát is, ezért most a szurokbabáról mesélünk.


12.00 A Klauzál Ház művészeti csoportjainak műsora. Ritmikus Sport Gimnasztika, forma torna, hip-hop, rock and roll, modern tánc és hastánc bemutatók.


14.30 A Klauzál Gitár Band koncertje


15.00 A Gördülő Tánccsoport bemutatója és táncháza, majd kvízjáték


15.30 Bon-Bon koncert Az együttes 1995 májusában alakult, tagjai Szolnoki Péter és Török Tamás a Bang Bang nevű formációban találkozott először, majd a kilencvenes évek közepén létrehozták az egyik legigényesebb dallamos zenét játszó Bon-Bon együttest.


16.15 Flashmob, majd kvízjáték


17.00 Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertje A koncerteken egy derűs, ismeretterjesztéssel átszőtt, interaktív utazásra hívja a gyerekeket és a gyereklelkű felnőtteket - “rákapcsolódni” az apró örömforrásokra, jól érezni magunkat és közben gyerekszemmel szemlélni a világot


18.00 Kvízjáték


18.30 Madarak koncert Nem disco, nem playback, nem sztárok - zenészek! Igazi partizenét játszó első házibulizenekar! A zenekar tagjai szívesen teljesítik a zenei kívánságokat is!

Egész nap:
Kirakodóvásár (ajándék- és használati tárgyak, ékszerek), kreatív játszóház, ételek és italok.