Fesztivál

SimpliCity Fesztivál 2019

Bródy House
2019. október 04. (péntek) 09:00 - 2019. október 05. (szombat) 19:00

Helyszín:

Bródy House
1088 Budapest, Bródy Sándor utca 10.

A SimpliCity Fesztivál a rend, a tudatosság, a harmónia, a felelősségvállalás rendezvénye, ahol nem mellesleg egy deka szemetet sem termelnek. Elhozzák Neked a legmenőbb bloggereket, gondolkodókat, akik megélik a tudatos és az egyszerű élet hétköznapi boldogságát. A fesztiválon személyes történeteket, példákat, praktikus tanácsokat hallhatsz arról, hogy hogyan egyszerűsíts, lassíts, hogyan élj egyszerűbben. A fesztiválon három témát járnak körül: az idő, pénz és tárgyak témáját. Ha szeretnéd egyszerűsíteni az életedet, ha mindennapjaid céltalannak érzed és nem tudod, hogyan szabadulj ki a mókuskerékből, menj el! Amit SimpliCity fesztiválon találsz: workshopok, előadások, zene, impro színház, mozgás, társasjáték, kapszula gardrób, minimalista konyha kiállítás.


A tavalyihoz hasonló fenntartható és közösségi szellemben, olyan helyen, ahol nem csak beszélünk az egyszerű életmódról, hanem ahol ez a fesztivál, a  szervezés élő része. Ha eljössz megtapasztalhatod, hogy "egyszerűen jobb!". 


TÉMÁK:
Idén az online jelenlétünk, digitális minimalizmus, kapcsolataink és közösségeink lesz a két nap fő iránya. Rengeteg kulturális, művészeti és közösségi élményen keresztül szeretnék Veletek megosztani, tapasztalni, és csak egyszerűen szeretnék együtt jól érezni magukat Veletek ebben a szellemiségben.


PROGRAM:
A fesztiválon személyes történeteket, példákat, praktikus tanácsokat hallhatsz arról, hogy hogyan egyszerűsíts, lassíts, hogyan élj jólétben, és jól-létben. Természetesen idén is hulladékmentesen fesztiválozzatok együtt!