Fesztivál

Smoke on water - Őszi BBQ piknik

Helyszín:

Keszthely

Információ:

Idén az ősz garantáltan nem megy füstbe a Balatonon!

Hagyományteremtő céllal gasztropikniket rendeznek az ősz derekán a Keszthely Yachtkikötőben, melyen neves és jellemzően regionális alapanyagokra építő éttermek mutatják meg, mit is gondolnak a BBQ-ról. Természetesen a házigazda Paletta bisztró is készül az alkalomra: füstön sült és omlós halakkal, húsokkal!

A vendégséfek és éttermek két-két ételt prezentálnak, lehetőség szerint regionális alapanyagok felhasználásával (pl.: Fenyvesi Angus, káptalantóti mangalica stb.).

A kiállító éttermek mellett jelen lesznek még neves balatoni borászatok, a Pannon Egyetem Georgikon Kara és helyi termelők is, hiszen a legfontosabb cél felhívni a figyelmet a regionális alapanyagok felhasználásának fontosságára, a vidék összefogására.

Nagyon várják a családokat és az egész napra maradókat, lesz ugrálóvár, ínycsiklandó BBQ fogások, állatsimogató, helyi termelők vására, balatoni borok, kézműves sörök, amerikai autók és jó zene minden mennyiségben.

Konyhák és termelők:

WINE FLOW ÉS CZINEGE ÚR / BIG GREEN EGG MAGYARORSZÁG - TÜTÜ GASZTRÓ BUSZ - HUBERTUS-HOF - GEORGIKON KAR - PALETTA BISZTRÓ - PAVILON

KOROSAJT MŰHELY - LAPOSA BORBIRTOK - TERRA PANNONIA / FENYVESI ANGUS MARHÁK - BEZERICS BORHÁZ - SZOMOR MINTAGAZDASÁG - SÖRMŰVEK

Programok:

BBQ PIKNIK - AMERIKAI AUTÓK - DJ-K - ROCK'N'ROLL KONCERT - UGRÁLÓVÁR - BORBÉLY SHOW

10.21. DJ Ipa

10.22. DJ Sosemvolt
Farkas Péter (Wolf Hair&Barber) / borbély show
Fegyverneky Levente és a Rocket Rollers / Rock'n'Roll koncert

10.23. DJ Ernő Piaf

Helyszín: Yachtkikötő, Keszthely

Vélemény: