Fesztivál

Soproni Advent 2018

Fő tér
Várkerület
2018. november 30. (péntek) 10:00 - 2018. december 23. (vasárnap) 21:00
Ingyenes

Helyszín:


9400 Sopron,

9400 Sopron,

Soproni Advent 2018. - Karácsonyi vásár és közös ünnepvárás Sopron Fő terén és a Várkerületen!


Az idei évben is hamisítatlan karácsonyi hangulattal, fenyő-, és fahéj illattal, étel és ital finomságokkal, kézműves termékekkel várják a Kedves Soproniakat és a Sopronba látogató vendégeket Sopron Fő terére és a Várkerületre.


A Fő téren felállított óriás fenyőfa, a hívogató betlehem, a csalogató gyermekvasút és a mindenki számára figyelemfelkeltő adventi kalendárium sokszínűsége mellett megtalálhatók a legkiválóbb hazai kézműves remekek, kiváló ajándékokat vásárolhatnak a kirakodóvásárban és meleg finomságokkal kényeztethetik magukat a kedves látogatók!


Teakülönlegességek, forralt bor, puncs és természetesen gyermekpuncs mellett kicsik és nagyobbak örömüket lelhetik a színpadi programokon is, ahol Sopron szinte valamennyi iskolája és óvodája bemutatja műsorát. A legkisebbek és a kicsit nagyobbak után Sopron már ismert, vagy még kevésbé ismert, de feltörekvő tehetségei csillogtatják meg tudásuk legjavát.


A programok során természetesen nem feledkeznek meg az ünnepvárás meghittségéről sem, minden vasárnap közösen gyújtják meg hatalmas adventi koszorúk egy-egy újabb gyertyáját.


A rendezvény valamennyi programja ingyenes és szabadon látogatható.