Fesztivál

Stil vor Talent Festival Budapest

Lupa-tó
Akvárium Klub
2019. június 01. (szombat) 12:00 - 2019. június 02. (vasárnap) 06:00

Helyszín:

Lupa-tó
2011 Budakalász, Tó utca 1
Akvárium Klub
1051 Budapest, V. kerület Erzsébet tér 12

Oliver Koletzki és kiadójának legjobbjai újra Budapestre látogatnak egy nyárindító day & night fesztiválra.


2017-ben már volt szerencsénk az Oliver Koletzki által igazgatott Stil vor Talent kiadó fesztivál programjának budapesti verziójához, de tavaly nem találkozhattunk a második alkalommal. Idén viszont folytatódik a két éve elkezdett lendületes, kétfelvonásos, nappali és éjszakai fesztivál, ahova 2019-ben még grandiózusabb fellépői sorral és új nappali helyszínnel várnak bennünket.


A Stil vor Talent Festival Budapest újratöltve még izgalmasabb lesz!


A két évvel ezelőtti homokban táncolás feelingje szerencsére megmarad, sőt, kiegészül a vízpart közeli élménnyel, melynek a Lupa-tó tengerparti hangulatú közegében található Lupa Öböl Strand ad majd otthont. Ráadásul a Budapest közeli tavon eddig még sosem került megrendezésre ilyen volumenű, külföldi fellépőkkel szervezett party, melynek egy részét erre az alkalomra elkülönítik a tökéletes szórakozás érdekében!


Ez már alapjában véve egy tökéletes indok, hogy szerethetőként definiáljuk a június 1-re, az első nyári hónap indítására tervezett eseményt.


De ehhez még hozzáadódik, hogy Oliver Koletzki kiadója legjobbjait hozza magával, bár a Stil vor Talentnél mindenki kivételes tehetség! Vele tart idén Township Rebellion, a Moonwalk, Niko Schwind, valamint Silor & I és Hidden Empire, akiket live fellépésük miatt említünk meg kiemelten.


Ráadásul a két live produkció mellett még egy különleges élményt kapunk, hiszen amellett, hogy Oliver Koletzki a nappali és éjszakai programban is fellép, a várhatóan ragyogó időben és káprázatos naplementében hosszú 3 órán keresztül pakolja majd legjobbjait, mindezt idén először Niko Schwind barátjával, b2b szettben.


Day & Night, azaz nincsen éjszaka nappali bulizás nélkül!


Az extra zenei élményeken túl a nappali bulizást a déltől este 22-ig tartó, 10 órás időintervallum, a tóra épített stage, VOID hangtechnika, látványos dekoráció és a fölülmúlhatatlan panoráma teszi még élvezhetőbbé.


Napsütésben természetesen a Budapest Calling bulikról jól ismert, lágyabb ütem, éjszaka pedig a sötétebb techno, a Stil vor Talent által diktált tempó lesz a mérvadó, utóbbi már a belváros szívében, az Akvárium NagyHalljában éri el a közönséget.


Ha valaki kérdezné, hogy mi is lesz a második budapesti Stil vor Talent Fesztivál: kihagyhatatlan elektronikus zenei-vízparti élmény, minőségi berlini house és techno zenékkel, június első napján és éjszakáján, amire már kombináltan és önállóan is megválthatjuk a jegyünket elővételben!


▬▬ Daytime Tickets ▬▬
► Jegyár a zenei programon kívül tartalmazza a strandbelépőt is a Lupa Öbölbe!


Early Bird: 4990 Ft (SOLD OUT)
!!15:00 óra előtti belépésre érvenyes (ezután csak a helyszíni árra kiegészíteve érvényes)
Presale I.: 5990 Ft 
!!16:00 óra előtti belépésre érvényes (ezután csak a helyszíni árra kiegészítve érvényes)
Presale II.: 6990 Ft
Presale III: 7990 Ft 
VIP I.: 8990 Ft
VIP II.: 9990 Ft


▬▬ Combined Tickets - Daytime & Nighttime ▬▬


Early Bird: 6490 Ft (SOLD OUT)
!!15:00 óra előtti belépésre érvenyes a nappali rendezvényen, éjszaka korlátlan
Presale I.: 7990 Ft
!!16:00 óra előtti belépésre érvényes a nappali rendezvényen, ékszaka korlátlan
Presale II.: 8990 Ft
Presale III.: 9990 Ft 
VIP I.: 12990 Ft
VIP II. 13990 Ft


▬▬ Nighttime Tickets ▬▬


Early Bird: 2990 Ft (SOLD OUT)
Presale I.: 3990 Ft
Presale II.: 4990 Ft
Presale III.: 5990 Ft 
VIP I.: 7990 Ft
VIP II.: 8990 Ft