Fesztivál

Street Art Show Hungary

Eger
Kincsem Park
Szekszárd
Nyíregyháza
Szombathely
Debrecen
2019. április 28. (vasárnap) 09:00 - 2019. szeptember 08. (vasárnap) 23:30
Ingyenes

Helyszín:

Eger
3300 Eger,
Kincsem Park
1101 Budapest, X. kerület Albertirsai út
Szekszárd
7100 Szekszárd,
Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza,
Szombathely
9700 Szombathely,
Debrecen
4000 Debrecen,

Ilyen verseny még nem volt Magyarországon: idén az utcaművészek is megmutathatják az országnak, mit tudnak. A Street Art Show-n nincsenek kategóriák: táncosok, élőszobrok, képzőművészek és utcazenészek egyaránt jelentkezhetnek, sőt bárki, aki az utcán is képes megmutatni a tehetségét. A közönség az apró mellett szavazatokkal is támogathatja a kedvencét. A verseny a városok már meglévő, népszerű rendezvényei fogadják be. 


A versenyt Győrtől Szekszárdon át Miskolcig az ország szinte minden térségében megrendezik. Minden nevező egy területi válogatón vehet részt, így a verseny mindig egy adott régió  utcaművészeit vonultatja fel. A közönség a helyszínen szavaz, mindenhol egy művész vagy csapat juthat tovább a döntőbe. A versenyzőket emellett egy szakmai zsűri is értékeli, akik három különdíjat osztanak ki: a legkitartóbb, leglátványosabb és legjobb 14 év alatti produkciók díját.


"Hogy kipróbáld magad és nyerj egy olyan műfajban, ami lehet megváltoztatja az életed. Mert mi hiszünk az utcában. Értékes nyeremények várnka, készpénz, szponzoráltt díjak, izgalmas tárgynyeremények, tehetséggondozás, karriertanácsok profiktól, valamint aktív fellépési lehetőségek.


Gyere és teszteld, mit bír a közönség, legyél te a legnépszerűbb utcaművész!


A közönséget mi hozzuk, a tehetséged te magad!"


A programot szinte minden állomáson food truck-ok kísérik, így az utcai művészek mellett az utcai ételek is részei lesznek a Street Art Show-nak. A rendezvény első állomása Eger, ahol művészek és büfékocsik lepik el  a Dobó teret. 


 

Március 3-án újra KultúrKedd!
március 3., kedd 00:00-24:00 Március 3-án újra KultúrKedd!

Kedvezményes jegyek csak egy napig a PORT.hu-n!