Fesztivál

Szepes Mária Akadémia - Mágia, Tarot, Asztrológia, Meditáció

Helyszín:


1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Szepes Mária gazdag szellemi hagyatékának és szemléletének megismertetését tűzte ki céljául a SZEPES MÁRIA AKADÉMIA, amely februártól időszakos rendezvényekkel és előadásokkal kívánja életben tartani és továbbadni az írónő tudásának lényegi elemeit.


Ezen eseményeken Mária barátai, tanítványai, pályatársai és a hasonlóképp gondolkodók adnak elő az ezotéria bölcsességének mély és múlhatatlan kútjából merítve.
Február 17-én a Szepes Mária Alapítvány, illetve a Szintézis Szabadegyetem – melynek az írónő az alapító fővédnöke – az Akadémia első, ünnepi rendezvényén az analógiatudományokat ismerteti meg a látogatókkal szakértő előadásokon, és témához kapcsolódó kerekasztal-beszélgetésen keresztül.


- előadók (és kerekasztal-beszélgetés résztvevők):
ALMÁSI CSABA (a Szepes Mária Alapítvány elnöke / a kerekasztal moderátora), ÁMON ANGÉLA (pszichológus, asztrológus, tarot mestertanár), KISS J. ZSOLT (szerkesztő-műsorvezető, asztrológus), KOVÁCS JULIANNA (Szepes Mária tanítványa, könyveinek szerkesztője, a Szepes Mária Alapítvány kurátora), PAULINYI TAMÁS (író pszi-kutató, a Szepes Mária fővédnöksége alatt működő Szintézis Szabadegyetem igazgatója), VÁSÁRY TAMÁS (zongoraművész, karmester, előadó),
- tervezett előadó:
MÜLLER PÉTER (író, spirituális tanító)
- további, tervezett kerekasztal résztvevők:
KATONA KLÁRI (énekes), VENCZEL VERA (színművész)
- zenei bemutatóval közreműködik:
BLAZSÓ DOMONKOS (bariton)

Linkek: