Fesztivál

Szépkorúak Testébresztő Fesztiválja

Cegléd
2018. június 06. (szerda) 10:00

Helyszín:

Cegléd
2700 Cegléd

A Magyar Szabadidősport Szövetség újra alkalmat teremt arra, hogy találkozhassanak, sportolhassanak e fesztivál keretében mindazok, akik nem akarnak idő előtt megöregedni, akik szabadidejükben aktívan élnek, akik életvitelükkel példaként szolgálnak a ma még nyugdíj előtt álló korosztályoknak is.


Az  ingyenes  Mozgás- és Életmód Napon több mint 40, kifejezetten a Szépkorúakra szabott mozgásformával várjuk a nyugdíjas résztvevőket, többek között gerinctorna, tánc, fitball, snookball, gördülő járművek,  népi játékok, ütős-, célzó és dobó játékok, ügyességi feladatok szerepelnek a programban. A  mozgás maga is öröm, de ösztönzésül  5 korcsoportban, férfi-női kategóriában értékes ajándékkosarakkal jutalmazzuk a nap végén a helyezetteket, valamint a szerencsések a nap folyamán többször is értékes díjakkal gazdagodhatnak, melyek sorsolás útján kerülnek gazdáikhoz.


A testi-lelki-szellemi felfrissülés érdekében az aktivitások mellett szűrővizsgálatokkal, életmód tanácsadással, és a nap zárásaként termálvizes fürdési lehetőséggel  egészül ki a rendezvény programja.