Fesztivál

Tanévzáró Fesztivál 2019

Kossuth tér
2019. június 14. (péntek) 09:00 - 2019. június 15. (szombat) 04:00
Ingyenes

Helyszín:

Kossuth tér
6000 Kecskemét,

Mint azt tavaly megígérték, az idei tanévzáró fesztivál még fergetegesebbnek ígérkezik, mint a tavalyi. A rendezvényt szokás szerint újra megpróbálják a lehető legjobban a Ti igényeitekre szabni. 


Délelőtt újra lehetőségetek lesz a Tanévzáró futamon összemérni ügyességetek és erőtök. Idén kiderülhet, hogy a Kadások meg tudják-e tartani a tavalyi szuper küzdelemben elnyert vándor-trófeájukat. 


Egy kis extra early bird információ: idén a játékban csapattagként részt vevő tanár közreműködéséért 5 extra pont jár, az igazgató helyettes részvétele 10 pontot ér, ha az igazgató is csatlakozik, az már 30 pontot, természetesen csak akkor, ha a csapat végig együtt versenyez.


A Tanévzáró futamon csak érvényes kecskeméti oktatási intézményhez tartozó diákigazolvánnyal rendelkező mínium 10, maximum 15 fős csapatok nevezhetnek. A nevezési határidő 2019. 05. 31. péntek éjfél.


A csapatoknak a hagyományok szerint csapatjelmezzel, zászlóval és „himnusszal” kell rendelkezniük, melyeket külön pontozunk!
A csapat jelentkezéseket a info@fonixdance.hu-ra kell megküldeni.


Este:
17:00 órától hajnalig a Vasútkertben: koncertek és DJ-k, értékes nyereményként fesztivál jegyek.


A fellépőkről. Idén az ahogy már eddig megszokhattátok egy kecskeméti amatőr zenekar kezdi az esti programot, hogy ki arra vonatkozóan a szavazás hamarosan elindul. A helyi zenekart követően zenélni fog a Cloud9+, majd a nap együttes sztárja következik velünk lesz a Supernem. Supernem után sem maradtok sztárok nélkül itt lesz Magyarország DJ közösségének krémje: Pixa, Willcox, Jackwell és Katapult DJ.