Fesztivál

The Color Run Hero Tour Powered by Korzó

Szolnok
2019. szeptember 14. (szombat) 09:00 - 19:00

Helyszín:

Szolnok
5000 Szolnok,

A futás, ami más, mint a többi: a The Color Run Hero Tour Powered by Korzó élményfutáson nem a teljesített táv és idő, hanem a közös szórakozás és kikapcsolódás kerül a középpontba. Magyarországon az esemény 2013-as indulása óta hatodik alkalommal teljesíthető a csupán 5 kilométeres táv, amit rendhagyóan Szolnokon rendeznek meg szeptember 14-én. Az eseményre bárki nevezhet nemtől, kortól és fizikumtól függetlenül, a lényeg, hogy mindenki színes élményekkel gazdagodjon a futófesztiválon.


Hazánkban már hatodik éve futhatnak a színkavalkádban az érdeklődők, a legutóbbi eseményen pedig a látogatókkal együtt közel 9 ezren vettek részt az egyedülálló fesztiválon A szervezők idén is arra törekednek, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a mozgás több mint sport: kikapcsolódás és szórakozás, ami összehozza a barátokat és a családot.


A rendezvényen minden korosztály megfordul: az elmúlt években volt aki nagyszülővel, babakocsival, vagy éppen a házi kedvencével teljesítette a távot.  A fiatalok aránya pedig évről évre nő, köszönhetően az önfeledt és vidám hangulatnak, a futást kísérő családi és közösségi programoknak, amihez egész nap DJ szolgáltatja a zenés fesztiválhangulatot. A szolnoki Korzón a programok mellett NERF pálya és sportsziget is várja majd a látogatókat.

Az eseményhez idén a Ceetrus Hungary Kft., az Auchan áruházakban található Korzók üzemeltetője csatlakozott partnerként. „A Korzó egyik legfontosabb célja, hogy aktívan részt vegyen a helyi közösség teremtésben, és igazán különleges élményt nyújtson a látogatóknak. Mindemellett folyamatosan arra törekszünk, hogy aktivitásainkkal az egészséges életmódot támogassuk, a The Color Run pedig pontosan ezeket a kitűzéseket valósítja meg az élményfutással: fesztivál, sport, kikapcsolódás és színes élmény egy helyen”- mondta el Szemerédi Dóra Diána, a Ceetrus Hungary Kft. marketing és CSR csapatvezetője. 


Az élmény és a siker mindenki számára garantált!