Fesztivál

Tisza-tavi napok - TÓMÉK

Halas tér
2019. május 01. (szerda) 08:00 - 2019. május 04. (szombat) 23:55

Helyszín:


5350 Tiszafüred,

Jön a II. Tisza Tavi Napok!


Pezsdítsétek fel együtt újra a Tisza-tavat 2019. Május 1-4 között!


A Tisza-tó északi medencéjében fekvő Tiszafüred és környéke a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. A település fő vonzerejét a gazdag élővilágú Tisza-tó és a Tisza folyó adják. Tiszafüred a Tisza-tavi ökoturizmus egyik központja. Az ide látogatók szakképzett túravezetők és kiépített túraközpont-hálózat segítségével, vízi-, kerékpáros- és lovastúrák keretében fedezhetik fel a természet szépségeit. 


Május elején, második alkalommal nyitja hazánkban a fesztiválszezont a TÓMÉK, azaz a Tisza Tavi Napok. Aki május első hétvégéjén ellátogat Tiszafüredre, a négy nap alatt garantáltan „nagy halakat” foghat ki.


A gasztronómiai kalandozás mellé minden nap „kortalan” zenei aláfestést kaptok a kikapcsolódáshoz. Az évtizedek óta fenn álló neves zenekarok mellett a néhány éve berobbant előadókkal érezhetitek át azt, milyen a 8 óra pihenés 8 óra szórakozással megspékelve. Jön Nagy Feró és a Beatrice, szédítő magasságokba repülhettek a 30Y-al, örökre szívetekbe zárhatjátok a Kiscsillagot és a sárga zsigulival „beroboghattok” a Vad Fruttikra.


A széles zenei stíluskavalkádot elhozza a folklór elemekkel tarkított alternatív zenét játszó Bagossy Brothers Company, Kerekes Band Baricz Gergővel és a Konyha. Szöveg centrikus, indie vonalról pedig érkezik az Elefánt és az Esti Kornél.
Elhozza a füstös jazz klubok igazi amerikai hangulatát a The Teachers Dixie Band és a Catsby együttes. A rock zenére éhezőknek játszik az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Idegen együttes.


Végül, de nem utolsó sorban a legnagyobb popzenei slágereket is együtt énekelhetitek hazánk legnépszerűbb női - és férfi énekesével, hiszen fellép Rúzsa Magdi és Freddie.


Minőségi kikapcsolódás, csodálatos környezetben négy napon át, ez lesz idén a TÓMÉK, a szezonindító fesztivál, ahonnan mindenki feledhetetlen élményekkel távozik majd.


Jegyet váltani 15 éves kortól kell!