Fesztivál

TiszaFeszt - Tisza Fesztivál

Tőserdei Fesztivál, Nagyszínpad
Tőserdő
2019. május 18. (szombat) 09:00 - 2019. augusztus 17. (szombat) 23:55

Helyszín:


Alapítványunk célja a Turizmus az Idegenforgalom növelése, Bács-Kiskun megyében színvonalas, vendégcsalogató rendezvények szervezése és lebonyolítása. Hazai és külföldi előadóművészek, tánccsoportok bemutatkozásának, népszerűsítésének elősegítése. Helyi értékek bemutatása a rendezvényeinkre látogató közönségnek. Túra útvonalak felfedezése, amelyben az alapítványt a Kiskunsági Nemzeti Park is segíti. 

A "TiszaFeszt" rendezvényeink helyszíne Lakitelek-Tőserdő a Holt-Tisza partja, ahol minden ideális egy fesztivál és egyéb rendezvények lebonyolítására. 
A Kecskeméttől 25 km-re a Tiszakécskétől kb. 15 km-re fekvő Lakitelek-Tőserdő szépsége már hosszú évtizedek óta az egyik legnépszerűbb üdülő hely, 1100 nyaraló ingatlan, a Tősfürdő és sok vendéglátó egység várja a Holt-Tisza partján az ideérkező vendégeket. 2019-es évben még több nagyszabású rendezvényt kínálnak a szervezők. Alapítványunk és a Tőserdőért Alapítvány szervezői nagy tapasztalattal rendelkeznek, így a kínálat biztosított. 

Fesztiválunkat Lakitelek Önkormányzata is támogatja, amelyet előre is köszönünk. Lakitelek az a település, ahol különösen barátságosak és vendégszeretők az emberek és a nyári élet mindig is meghatározó volt a közösség életében. 

Önt is várjuk színes programokkal! Látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk!