Fesztivál

Történelmi Kézműves Vásár és Hagyományörző Találkozó

Helyszín:

Budapest

Információ:

Szeretettel meghívunk az immár második alkalommal megrendezésre kerülő Történelmi Kézműves Vásár és Hagyományőrző Találkozóra.
Első rendezvényünk felülmúlta várakozásainkat, így sikeren felbuzdulva decemberben újra szertetettel várunk minden érdeklődőt, valamint a magyar hagyományőrző közösség apraját és nagyját.
Rendezvényünk találkozóhelyet biztosít a valódi történelmi kézműveseknek és vásárlóiknak. Itt mindent megtalálhatsz a római kortól egészen a XIX. századig, legyen szó páncélokról, fegyverekről, ékszerekről, bőr, fa, textil munkákról vagy akár szakmai irodalomról.
A Ferencvárosi Művelődési Központban a jó hangulatú és kulturált környezet mellett szakmai előadásokkal, régi zenei koncerttel, viselet- és vívóversenyekkel és sok-sok minőségi kézműves termékkel találkozhatnak az ide látogatók.
Ha történelmi kutatással, vívással, íjászattal illetve életmód rekonstrukcióval foglalkozol, érdekel a történelem, vagy csak kíváncsi vagy milyen egy jó hangulatú történelmi rendezvény, akkor látogass meg minket december 9-én 9:00 és 20:00 között az FMK-ban, mi ott leszünk;)

Jegyáraink:
Felnőtt: 1500Ft
Diák: 1000Ft

Megtalálsz minket:
www.facebook.com/tortenelmivasarok
tortenelmivasarok@gmail.com


Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központ (Budapest, Haller u. 27.)

Vélemény: