Fesztivál

Újpesti Karácsonyi Vásár

Újpesti Szent István tér
2018. november 24. (szombat) 10:00 - 2018. december 24. (hétfő) 22:30
Ingyenes

Helyszín:


1042 Budapest, IV. kerület Szent István tér

A november 24-től december 24-ig tartó rendezvény évről évre rengeteg ünnepi programmal és koncerttel szolgál, és ez idén sem lesz másképp. Mindenki válogathat a finom ételek és italok színes skálájából, vásárolhat a különböző vásárfiák közül, vagy akár adományozhat is, mindeközben magyar sztárfellépők koncertjeit is élvezheti!


A Karácsonyi Vásárban nem csak a felnőtteket várják folyamatosan programokkal. A templomkertben idén is minden a gyerekek mesés karácsonyáról szól majd. Diavetítéssel, meseolvasással, betlehemes bábjátékkal és játéktárral várja a kicsiket és nagyokat a Meseváros. A templomkertben egy ajándékgyűjtő láda is várja a felajánlásokat, használt, de jó minőségű játékok formájában, így is támogatva az Újpesti Cseriti munkáját. 


November 24-től február 17-ig üzemel városunk ingyenes jégpályája. Hétfőtől péntekig 15 és 20 óra között, hétvégén pedig 9 és 14 óra, valamint 15 és 20 óra között használhatjuk. (14 és 15 óra között jégfelújítást végeznek.)


Három héten keresztül, minden szombaton és vasárnap Magyarország legjobb énekesei és zenekarai lépnek színpadra. Idén többek közt olyan előadókat köszönthetünk a Szent István téren, mint Szandi, Horváth Tamás vagy Tóth Gabi. Íme a részletes koncertprogram.