Fesztivál

Ukk & Roll 2018

Helyszín:


2018-ban harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Ukk & Roll Fesztivál. A Megyer Camp megszűnése után a térség motoros barát rockfesztivál nélkül maradt, de az eredeti helyszíntől néhány kilométerre található Ukkon évről-évre színvonalasabb programmal, neves fellépőkkel várják a fesztiválozókat. A 3+1 napos rendezvényen 34 zenekar lép fel, csak vegytiszta rockzene szól, és ami ma már egyre ritkább, a hazai élvonal mellett teret kapnak feltörekvő tehetségek is, illetve külföldi zenei csemegék.


A húzónevek a Road, a Leander Kills, a Pokolgép, a Rómeó Vérzik, az Auróra, és az Alcohol, a Rózsaszín Pitbull és a Junkies akusztik lesznek.  Olaszországból jön a Eurosmith a Black Mamba, Nagy Britanniából Vambo, Vajdaságból pedig a Phrenia. Június 23-án pedig az egyik legnagyobb rocklegenda, Alice Cooper lányának bandája, a Beasto Blanco fog fellépni.


A fellépők sorát erősíti még a Stula Rock, az Asphalt Horsemen, a Hátsó Ajtó, a Twister, a Where is Cooper, Nagy Dávid, a HeloZep, Kőváry Péter és a Royal Rebell, a Dorothy Lies, a Pair ’O Dice, a Feuer Freir, a Red Vision, az End of Paradise, a Down For Whatever, az Üstökös Rock Band, a Samas, a V2 Riders Band, a Határzár és a DWG.


Egy igazán erős programot raktak össze a szervezők, így biztos, hogy június 21-24. között érdemes lesz Ukkra látogatni. Naptól, esőtől az elmúlt évekhez hasonlóan nem kell félni, a szervezők egy 800 nm-es nyitott sátorba tervezik a koncerteket, az eddig megszokottak szerint egymással szemben két váltott színpaddal.


A sátrazók az eddigi évekhez hasonlóan beköltözhetnek az árnyas kiserdőbe, illetve választhatják a napos focipályát is. A szervezők elmondása szerint motorral mindenképpen be lehet állni, a gépkocsik sátor melletti parkolását a szabad helyek függvényében tudják biztosítani.  Biztonsági okokból továbbra is csak azok mehetnek be a camping területére akik ott laknak, ezért az őrzött lesz és egy jelképes díjat szednek.   (1500Ft, ami viszont mindegy, hogy 3 vagy 1 éjszaka) A campingben lakóknak a felfújhatós medencés Ukk&Roll „Bícs“ idén is rendelkezésére áll!


Meg nem erősített hírek szerint a mobil zuhanyzók mellett elkészülnek a főépületben a normál férfi, női mosdók, zuhanyok is, így azok is megnyugodhatnak, akiknek „mobilwcfóbiájuk“ van.


Peace, Love, Ukk&Roll


 

Linkek:

Ajánlók és kritikák:


Parkoló Parádé
2018. május 25. Parkoló Parádé

A TotalCar rendezvénye vasárnap!