Fesztivál

V. Indoor Sörfesztivál

Danubius Hotel Gellért
2020. február 14. (péntek) 17:00 - 2020. február 16. (vasárnap) 16:00
Ár: elővételben:5.990 Ft, a helyszínen:6.990 Ft, a sörvacsorára:12.990 Ft, Sörbrunch korlátlan fogyasztás:10.550 Ft

Helyszín:

Danubius Hotel Gellért
1111 Budapest, XI. kerület Szent Gellért tér 1.

Malátarajongók, figyelem – KORLÁTLAN SÖRKÓSTOLÁS vár a Gellértben!


Immár ötödik alkalommal várja a sörbarátokat a Serfőző és a Gellért Hotel közös sörünnepe, a folyékony kenyér kedvelőinek legnagyobb téli találkozója, az Indoor Sörfesztivál, ahol a sörkóstolásnak csak az önmérséklet szab határt.
Több mint 100 féle sör, kis- és nagyüzemi, hazai valamint cseh, német, angol, belga sörkülönlegességek csábítják a habos nedű barátait a Danubius Hotel Gellért patinás falai közé a sorban immár ötödik Indoor Sörfesztiválra, melynek különlegessége, hogy a belépő áráért korlátlanul kóstolhatják végig a változatos kínálatot – a felelős alkoholfogyasztás jegyében. A magyar mikro- és kraft sörfőzdék közül számos úttörő képviselteti magát söreivel a sörfesztiválon. Csapra veri söreit a Fehér Nyúl Sörfőzde, a Zip’s, a Karl Microbrewery, a Harapunk Sörfőzde, az Uradalmi Sörmanufaktúra és a Beertok Sörfőzde. A nemzetközi kis- és nagyüzemi tengelyt a Mazak, a Permon, a Guinness, a Litovel és a Gallica képviselteti, a teljesség igénye nélkül. A sörökön kívül kóstolhatnak majd megannyi pálinkát és különféle sörpárlatokat, melyekben a látvány, az illat és az íz harmóniáját kutatva tehetnek nagy felfedezéseket. Az italok kóstolása mellett a gasztrokiállítók változatos kínálatát is megízlelhetik, mindezt a fesztivál első két napján, február 14-én és 15-én este 5-től éjfélig. Szintén ezeken a napokon, este hétkor indul a Stílusos Városi Sörvacsora, melynek célja nem más, mint összehozni a gasztronómiára és sörre fogékony közönséget – a Gellértben, stílusosan, egy 5-fogásos gourmet vacsora keretében, sörsorral kísérve. Az V. Indoor Sörfesztivál sörvacsorája koprodukcióban készül Ruprecht László, a Stílusos Vidéki Éttermiség szövetségének megálmodója és Vona Róbert, a Gellért Söröző séfjének (s)örömfőzésével, akik közösen álmodták meg és közösen is készítik el a gourmet fogásokat, melyek a hozzájuk kínált sörökkel szenzációs ízvilágot kínálnak.
Az Indoor Sörfesztivál harmadik napján korlátlan étel-, italfogyasztás és a fesztivál legjobb sörei várják a gourmandokat a vasárnapi Sörbrunch-on. A menüsort Müncz Gábor, többszörös bajnok mesterszakács, a Gellért  konyhafőnöke sörökhöz passzoló ételekből állította össze.