Fesztivál

V. Újbudai EgészségPART

Feneketlen tó
2019. szeptember 22. (vasárnap) 10:00 - 17:00

Helyszín:

Feneketlen tó
1110 Budapest, XI. kerület

Újbudai EgészségPART már ötödik alkalommal!


A Feneketlen-tó partján immár hagyománnyá vált, hogy ősszel az egészségé a főszerep. Idén szeptember 22-én is számos program várja a családokat, melyek játékos formában az egészségtudatos életmód három legfontosabb területét mutatják be a látogatóknak. Kiemelt szerepet kap a sport, a táplálkozás és a lelki egyensúly.

A prevencióra nagy hangsúlyt fektető eseményen számos egészségügyi szűrésen vehetnek részt az érdeklődők a Szent Kristóf Szakrendelő közreműködésével. Az Újbuda Önkormányzata szervezésében és a Fiatal Családosok Klubja támogatásával megvalósuló egész napos programot színpadi koncertek, interaktív gyermekprogramok, családi edzések színesítik.

A családi nap egy hangulatos Ringató foglalkozással indul majd, melyre a legkisebbeket és szüleiket várják, majd Schobert Norbi tornáztat meg mindenkit. A nap folyamán koncertet ad még a vidám hangulatot varázsoló Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint a népszerű Kolompos együttes is. Vidámság, móka, mozgás és sok ajándék vár mindenkit a Feneketlen tó partján!

Családi programok, játékok, sport
Számos mozgással kapcsolatos program, edzés Schobert Norbival, sportbemutatók, gyermekjóga, sportos vetélkedők várják a látogatókat egész nap. Emellett a kicsik szórakoztatásáról sem feledkezünk meg, hisz az Egészség-ligetben játékos formában ismerhetik meg az egészséges életmód alapjait. A nap folyamán a vendégek bárhol, bármikor bekapcsolódhatnak a játékba.

Színpadi programok
A színpadi eseményekkel az egész család számára minőségi szórakozást, közös élményt szeretnénk nyújtani, melyre majd kicsik és nagyok örömmel emlékeznek vissza. Velünk lesz a Ringató, Farkasházi Réka és a Tintanyúl és a Kolompos együttes is.

Egészségügyi szűrések, prevenció 
A Szent Kristóf Szakrendelő munkatársainak segítségével számtalan hasznos szűrővizsgálaton is részt vehetnek látogatóink. Nem csupán a figyelmet szeretnénk felhívni a prevenció fontosságára, hanem lehetőséget is adunk arra, hogy szakemberek segítségével bárki ingyenesen részt vegyen a kihelyezett szűrővizsgálatokon. A gyerekeket Teddy Maci várja majd.

Egészséges gasztronómia
Az egészséges életmód egyik alapja a helyes táplálkozás. Schobert Norbi edzése után bizonyára sokan megéheznek majd, a rendezvényen pedig lehetőség nyílik egészséges ételek kóstolására.


Az esemény ingyenes, de a már hagyománnyá vált pecsétgyűjtő játékhoz előzetes regisztráció szükséges. A pecsétgyűjtés egy menetlevél segítségével történik az EgészségPART kiállítóinál. Aki az összes pecsétet összegyűjti részt vesz a tombolán, ahol értékes sportszerek, játékok és egyéb nyeremények várnak gazdára támogatóknak köszönhetően.
Minden előzetesen regisztráló garantált ajándékot KAP a menetlevél/pecsétgyűjtő füzet átvételekor.
Itt lehet regisztrálni.