Fesztivál

VI. Budapest Sup Fesztivál

Római part
2021. július 17. (szombat) 11:00

Helyszín:

Római part
1031 Budapest, III. kerület

Idén sem marad el a Budapest Sup Fesztivál! A vírus ugyan megint közbeszólt, de szerencsére elég messze van még a nyár!
Egy évvel az V. Budapest SUP eseményt követően, elérkezett a hatodik lehetőség megnézni csodaszép fővárosunkat, Budapestet egy teljesen új szemszögből – a Duna kellős közepéről. Ezzel az eseménnyel, nemcsak a hazai és külföldi SUP társadalomnak kedveskednek, hanem mindazoknak, akik  együtt szeretik a természetet, nyitottak az új sportolási lehetőségekre, és szívesen megnéznék, megismernék Budapestet a várost átszelő folyóról is. Még nem tudod mi is az a SUP, de mostanra sikerült felcsigázni az érdeklődésed?
Hamarosan jelentkezhettek az alábbi linken az eseményre.

Ismét keresztüleveznek Budapesten – mindezt állva! Remek hangulatban, sok-sok SUP-ossal együtt lecsorogni a Dunán, a vízen “járva”… az élmény megfizethetetlen!
A félnapos program keretében végigeveznek egészen északról, a Római parttól délig, a Kopaszi-gátig. Útközben páratlan szemszögből csodálhatják meg a város mindkét oldalát. Megnézik a hidakat alulról, integetnek a parton sétálóknak, és készítenek egy közös képet a vízről, háttérben a Parlamenttel. Mindeközben fotósok és videósok örökítik meg a résztvevők önfeledt pillanatait a vízről, a partról és a levegőből is.