Fesztivál

VI. Keszthelyi Sörnapok

Móló melletti sétány
2021. július 21. (szerda) 16:00 - 2021. július 25.
Ingyenes

Helyszín:

Móló melletti sétány
8360 Keszthely, Móló melletti sétány

Az északi part gyöngyszeme immár hatoddik alkalommal ad otthont kis- és nagyüzemi sörkülönlegességeknek, szaftos street food ételeknek és gasztrokulturális programoknak. A Keszthelyi Sörnapok július 21. és 25. között várja a malátarajongókat a Móló melletti sétányon.


A Serfőző csapata idén is Keszthelyre invitálja a sörkedvelőket. A balatoni sörkörút harmadik állomása immár hatodik alkalommal Keszthelyen kerül megrendezésre.  Az elmúlt időszak bezártsággal és kihívásokkal teli pillanatai sem tudták megakadályozni, hogy a vándorcirkusz meglátogassa a Festeticsek városát július 21. és 25. között.️ 
Melyiket szereted? Lager, lambic, pilseni, APA, IPA, EPA, barna, félbarna,  gyümölcsös, vagy esetleg búza? Július 21. és 25. között mindegyik típusból kóstolhatsz a Móló melletti sétányon. A 2021-as nyári szezon kellős közepén várnak  benneteket, a legnagyobb melegben is kellemes árnyékot nyújtó fákkal körbevett Balaton-parti sétányon, ahol sörök mellett röviditalokkal, fesztiválos és street food ételekkel, édességekkel és kézműves árusokkal is találkozhattok.