Fesztivál

VII. Forraltbor Fesztivál

Örkény
2018. november 16. (péntek) 10:00 - 2018. november 18. (vasárnap) 22:00
Ingyenes

Helyszín:


2377 Örkény,

Örkény Város Önkormányzata úgy döntött, hogy idén ötödik alkalommal szervezi meg ezt az eseményt, mely 2017. november 16-18. között kerül megrendezésre Örkény város központjában a fő utak mentén valamint, a piaccsarnok területén. Idén is várja a kilátogatókat a borutca ahol a kilátogató megismerkedhet a különlegesebbnél, különlegesebb borokkal, forralt borokkal. A piaccsarnok területe a gasztronómia kedvelőinek nyújt széles kínálatot a magyarországi kézműves élelmiszerekből, továbbá várják a fesztivál látogatókat kézműves kiállítók, árusok a kézműves vásár keretében.


Immár hagyománnyá vált, hogy a Forraltbor fesztivál ideje alatt ingyenes korcsolyapálya nyílik a piac mögötti területen. Annak sem kell lemondania erről, akinek nincs hozzá felszerelése, hisz a helyszínen korcsolyát is adnak a sportolni vágyóknak.


Megválasztják a fesztivál legjobb forralt borát. A Fesztivál három napján egy egyedi Forraltbor Fesztiválos bögrével még hangulatosabbá tehetik a hétvégét. A rendezvényt szórakoztató programok, kézművesek és környékbeli gazdák vására kíséri. Számtalan hagyományos, helyi jellegű gasztronómiai különlegesség vásárlására és kóstolására nyílik lehetőség.


 

Angyalok és pásztorok
Angyalok és pásztorok

Sebestyén Márta és Andrejszki Judit adventi koncertje

Jegyvásárlás