Fesztivál

Woodstock az Ugaron

Ópusztaszer
2019. július 03. (szerda) 10:00 - 2019. július 07. (vasárnap) 02:00

Helyszín:

Ópusztaszer
6767 Ópusztaszer,

A négynapos összművészeti, öko-friendly fesztivál, amely festői és hatalmas természetvédelmi területen kerül megrendezésre. A koncertek mellett további 12 helyszínen lesznek programok: csillagösvény, filmvetítés, irodalmi sátor, kézműves programok, Feszty-körkép, emlékpark, helyi termelők bemutatkozása, strand a bányatónál mindemellett pedig egy nagyszabású tehetségkutató is megrendezésre kerül.


A meseszép ópusztaszeri birtokon a minőségi és tartalmas kikapcsolódást biztosító programok mellett a, a kemping, a tó, az árnyas, erdős területek és a csodálatos ménes is a rendezvény szerves részét képezik - mindez megteremti a kulturált kikapcsolódás lehetőségét, a természet közelségével tökéletes összangban. 


Kultúraközvetítés fogyasztható, minőségi formában, az „offline az új luxus“ szellemében, amely a fesztivál mottója is egyben. 4 nap szabadság a puszta közepén, ez lesz a Woodstock az Ugaron 2019, hiszen a név kötelez.


4 napon keresztül folyamatos programok a következő helyszíneken:
Puszta színpad, Jurta színpad, Tábortűzi akusztik, Filmsátor, Kézműves hipszter diszkó, Chill zóna, Sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark, Csillagösvény Labirintus Öko Élménypark, stb


2019 július 3. és 6. között kerül megrendezésre az ország egyik legizgalmasabb zenei fesztiválja, a 8. Woodstock az Ugaron Ópusztaszeren, az Akhal-Ménesen. A 4 napos fesztivál több mint 100 különleges programmal vár Titeket. Többek között könnyűzenei, alternatív - progresszív rock koncertekkel, puszta nagyszínpaddal, jurta kisszínpaddal, tábortűzi akusztik intim-koncertekkel, kertmozival, hipszter diszkóval, irodalmi sátorral, bányatóval és öko-labirintussal!

Parno Graszt nagykoncert
2020. február 14., 20:00, MÜPA Parno Graszt nagykoncert

Vendég: Ferenczi György

Jegyvásárlás