Fesztivál

X. Armel Opera Festival

Helyszín:

Budapest

Információ:

  • Időtartam:
    2017. június 28. (szerda) egész nap - 2017. július 04. (kedd) 23:59
  • Web:
A Fesztivál a kanadai-amerikai popsztár, Rufus Wainwrigh, Prima Donna című operájának magyaroroszági bemutatójával indul Budapesten, a Thália Színházban. Nagy izgalommal várjuk az előadást, amelyet a Pannon Filharmonikusok állítanak színpadra, Alföldi Róbert rendezésében. Külön öröm, hogy a szerző megtiszteli jelenlétével az Armel Opera Festivált, ezen belül saját művének budapesti bemutatóját.

A fesztivál további négy produkciójának bemutatója Bécsben, a MUTH Színházban lesz. A modern kulturális intézmény kortárs zenei produkcióknak és kiállításoknak kedvelt helyszíne, és örömmel várják az Armel előadásait, amelyek Svájból, Lengyelországból, Horvátországból és Magyarországról érkeznek.

A bécsi előadásokra az Armel ingyenes autóbuszokat indít Budapestről a belépőjeggyel rendelkezők számára, megkönnyítve ezzel a közönség oda-visszautazását.
Az autóbusz indulási helyét és időpontját később pontosítjuk.

Az Armel Opera Festivalon bemutatásra kerülő darabokat és a főszerepek versenyszereplőit nemzetközi szakmai zsűri értékeli, és július 4-én, a jubileumi gálaesten adják át a Legjobb Előadásnak, valamint a Legjobb Előadónak járó díjat Budapesten, a Thália Színházban. A gálaest házigazdája Alföldi Róbert lesz, aki a kezdetek óta részese, és rendezője az Armel Opera Festival egy-egy előadásának.
Ez alkalommal személyes tapasztalatait, külföldi opera rendezéseinek élményeit osztja majd meg a közönséggel, a változatos zenei produkciók közben. A műsorban korábbi díjazottak lépnek föl a Pannon Filharmonikusok kíséretében, Vajda Gergely vezényletével. Az est rendezője Bőhm György.

Early bird, április 15-ig!

Vélemény: