Fesztivál

XV. Országos Étterem Hét

Budapest
1000 Budapest,
2019. március 18. (hétfő) 12:00 - 2019. március 24. (vasárnap) 23:55

Helyszín:


A tavaszi Országos Étterem Héten a hazai gasztronómia számos jól ismert
séfjének főztjét is megkóstolhatják az ízek szerelmesei a programban résztvevő
top éttermekben. Március 18. és 24. között az előzetesen asztalt foglalók az ország minőségi éttermeinek kínálatával ismerkedhetnek meg 3 fogásos menük révén. Mindezt egységes árakon: 3 900 forintos Top, 4 900 forintos Prémium, vagy 5 900 forintos Exkluzív kategóriában.
Az egy hetes programban résztvevő közép- és felsőkategóriás éttermekben olyan ismert nevek is főznek, mint Bicsár Attila, a Traktor Farmfood Restaurant, Horváth Szilveszter, a győri La Maréda étterem, Takács Lajos, a Kobuta japán étterem, vagy Varga Roland, a Marriott Hotelben működő DNB Budapest séfje.
A legkiválóbb alapanyagokból készített menüsorok változatos ízvilágot és stílust
képviselnek a gasztronómiai palettán. Az éttermek bemutatkozó ételsorai kiválóan reprezentálják nemcsak az adott hely konyhájának jellegzetességeit, de a népszerű gasztronómiai trendeket is.
A tavaszi Országos Étterem Hétre az éttermek kizárólag előzetes asztalfoglalás alapján fogadják a vendégeket. Időpontot és asztalt foglalni mostantól lehetséges a www.etteremhet.hu oldalon.
A tavaszi rendezvényen részt vesz a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) több vendéglátója is.