Fesztivál

XVI. Oldtimer Show Budapest 2021

Magyar Vasúttörténeti Park
2021. október 08. (péntek) 12:00 - 2021. október 10. (vasárnap) 18:00

Helyszín:

Magyar Vasúttörténeti Park
1142 Budapest, XIV. kerület Tatai utca 95.

2021. október 8-10-ig 16. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti Oldtimer Show. A helyszín ismét a Magyar Vasúttörténeti Park. 
Az Oldtimer Show Kft. tovább erősíti a fesztiváljai „családbarát” jellegét. Még több játékot biztosítanak a gyerekeknek díjmentesen: állatsimogató, arcfestés, íjászat és kézműves foglalkoztató. Újdonság a nagy park füves területén a tűzoltóruhába öltözős tűzoltás imitáció a gyerekeknek, ami szintén díjmentes.
Ha már gondoltak a gyerekekre ajándékokkal, akkor a felnőttek se érezzék mellőzve magukat! A „Gasztro” utcában minden nap az első ezer látogatót Sápi gyümölcsbor kóstolásra hívják meg. A kézműves ételekből és italokból a „Vásártér”-en lehet majd vásárolgatni. A kis és a nagy parkban felállított vendéglőkben frissen sülteket fogyaszthatnak. Itt fontos megjegyezni, hogy az árakat szabályozzák és a minőséget is ellenőrzik, ahogy az októberi Disznótoros kolbászfesztiválon szokás. Újdonság lesz az egész családnak a Víztorony Parkban felállított óriáskerék!

A Vasúttöréneti Parkba tömegközlekedéssel is el lehet jutni, sőt még vasúton is, az Esztergomi vonalon utazva. A mozgást kedvelők érkezhetnek kerékpárral is! A kerékpároknak és a motorkerékpároknak külön-külön parkolóhelyet biztosítanak P1 parkolóban.

A legfontosabb kérdés (mint mindig) a kiállítási anyag. Ismét teljesen új kiállítási anyagot láthatnak az Oldtimer Show-n. Sőt! Minden eddiginél több külföldi oldtimer kiállító részvételére számíthatnak. A kiállított járművek között az eddiginél is nagyobb számban lesznek majd Világháború előtti autók és motorok. Emellett számos kiegészítő program is lesz: a Víztorony Parkban „Tuning és sportautó kiállítás”, ahol Formula és egyéb versenycsapatok is bemutatkoznak. A Kalandjárók Kiállításon a legújabb lakókocsikat lehet  megnézni, megvásárolni. Lesznek ismét katonai táborok, harckocsik és harcászati bemutatók.