Fesztivál

XVII. Napfényes Fesztivál – az egészség, egyensúly és teljesség felé

Dürer Rendezvényház
2020. június 07. (vasárnap) 09:00 - 19:00

Helyszín:

Dürer Rendezvényház
1146 Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21

Június első vasárnapján immár tizenhetedik alkalommal várja látogatóit a testi-lelki-szellemi egészség egyik legnagyobb, legszínesebb és legátfogóbb hazai rendezvénye, a Napfényes Fesztivál.


A fesztivál programjának gerincét idén is a nagyteremben zajló előadások jelentik, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út újabb titkait, rejtett összefüggéseit.


A rendezvény egyedülálló programjai az önismereti és természetgyógyászati témájú egyéni konzultációk, illetve csoportos workshopok, melyekért – a kedvező árú belépőjegyen felül – nem kell külön fizetni. Ízelítő a kínálatból: kineziológia, nehézfém-kivezetés és allergiakezelés, természetes szépségápolás, különféle masszázstechnikák, biológiai fogászat, önismereti asztrológia. Játékos önismeretre ad lehetőséget a szabadtéren felállított önismereti utca, emellett művészeti foglalkozások is várják az alkotni vágyókat.


A fiatalabbakra is gondoltak: a szabadtéri színpadon neves fellépők gondoskodnak az élményzuhatagról a kisebb látogatóink számára. A park területén emellett számtalan kreatív és ügyességi feladat vár kicsiket és nagyokat egyaránt. A Napfényes Fesztivál így valóban egy családi rendezvény, melyen minden korosztály megtalálja a számára érdekes elfoglaltságot!


Jöjjetek el és töltődjetek, tanuljatok, kóstoljatok egészséges finomságokat, nézzetek szét a vásárban, játsszatok, mosolyogjatok – legyetek Ti is részesei a csodának!