Fesztivál

Zsír on the Fest 2k19

Alattyán Sportpálya
2019. július 11. (csütörtök) 10:00 - 2019. július 14. (vasárnap) 04:00

Helyszín:

Alattyán Sportpálya
5142 Alattyán, Sportpálya

2009-ben Alattyánon a tornateremben Zsíroskenyér Kupa néven focizni jött össze néhány csapat. Pár év eltelt, a tornaterem az egyre több résztvevő miatt szűkössé vált. Ettől kezdve a helyi focipálya adott otthont a rendezvénynek.


Az évek során sok minden változott, de a foci , a Zsíroskenyér Kupa, az elmaradhatatlan hagymás zsíros kenyerekkel együtt, mindig a középpontban maradt. A szerény egynapos focizást, mára már háromnapos rendezvény váltotta fel. Évről-évről újabb dolgokkal gazdagítottuk: gyermekfoci, civil falu, futó- és
erőversenyek, főzőversenyek és az éjszakai bulik hangulatát a mindig aktuális mainstream lemezlovasok és ismert fellépők, együttesek fokozzák.


2016. év a fordulópont volt. Mi lettünk a ZSIR ON THE FEST!!!! Nagy tervek, nagy váltás, nagy sikerek és nagyon nagy munka. Segítők, támogatók nélkül megvalósíthatatlan lenne. A sikerért mindent megteszünk.


2018-ban a szervezőkből megalakult a Zsíros Egyesület, melynek célja a rendezvény hatékony támogatása. A Zsíros fesztivál szeretettel vár minden év júliusában a Jászság legnagyobb és legfelejthetetlenebb hosszú hétvégéjére.