Kiállítás

9. Mézeskalácsváros a Bálnában

Bálna
2018. december 22. (szombat) 11:00 - 2019. február 23. (szombat) 17:00
Ingyenes

Helyszín:

Bálna
1093 Budapest, IX. kerület Fővám tér 11-12.

Foglalj telket és építs házat a kilencedik Mézeskalácsvárosba!


A Mézeskalácsváros Budapest egyik legaranyosabb karácsonyi társasjátéka.
Évente körülbelül százezren mennek el a Bálnába, hogy megnézzék Magyarország legnagyobb mézeskalács szobrát. Ha Te is készítesz egy mézeskalács házat, nagyon hálásak lesznek! Például utcát nevezünk el Rólad, esetleg hangosan kimondják a neved, miközben náluk a mézeskalács sül. Köszönetet mondanak levélben. Ha bármilyen további heroikus tetteket hajtasz végre annak érdekében, hogy a város fejlődjön, Mézeskalácsváros Hőse címet adományozzák, és szobrot állítanak neked a Mézeskalács Hősök terén.


Kérnek, foglalj telket!
Mézeskalácsvárosban telek áll rendelkezésedre, melyre saját mézeskalácsházadat építheted. Ha van kedved, vállalj kis épületet vagy vállalj nagy épületet. Vállalj folyót, óratornyot, parkot, sportpályát, léghajót, vasútállomást, repteret, múzeumot, egyetemet, alagutat, felüljárót, hidat, hóember kórust, vagy akármilyen apró részletet, ami szerinted része lehet egy karácsonyi városnak.


Az alábbi regisztráció kitöltésével foglalhatsz belőlük. Egy telket, egy A/4-es (21x29 cm) alapterületűnek képzelj el. Ha nagyobb épületet szeretnél építeni, kérlek, foglalj több telket. Arra az információra, hogy körülbelül mekkora területen képzeled el épületedet azért van szükségük, hogy megfelelő méretű terepasztalt készíthessék elő.


2019. január 3-tól február 23-ig a kiállítás 16 órakor nyit és 20 órakor zár. Illetve vasárnap és hétfőn pedig ZÁRVA tart.

Vélemény: