Kiállítás

Feltámadás júniusban

Godot Galéria
2020. június 04. (csütörtök) - 2020. június 20.

Helyszín:

Godot Galéria
1114 Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 11.

A mindenki által ismert okok miatt elmaradt a Godot Galéria májusi kortárs aukciója. Erre az eseményre azonban olyan kiváló művek gyűltek össze, amiről a galéria dolgozói azt gondolják, hogy vétek lenne, ha nem mutatnák be a közönségnek. Az anyagot a szakértők még egy kicsit tovább szelektálták, finomították. Így jött létre ez a kiállítás.


Az összes kiállított művet adatokkal és árral meg lehet tekinteni itt a kiállítás weboldalán. Néha ajánlott frissíteni az oldalt, mert a tárlat a nyitvatartása alatt változni fog, újabb művekkel bővül majd.


A kiállítás június 4. és június 20. között tekinthető meg keddtől péntekig 9 és 14, szombaton 10 és 13 óra között.


Kiállító művészek: A. Nagy Gábor, Bada Dada Tibor, Banksy, Bernát András, Bukta Imre, Bullás József, drMáriás, efZámbó István, Fajó János, Fehér László, feLugossy László, Földi Péter, Gaál József, Gáspár Annamária, Győrffy László, Hajgató Terézia, Halmi-Horváth István, Herman Levente, Haász István, El Kazovszkij, Joseph Kádár, Kárpáti Tamás, Király Gábor, Lóránt János Demeter, Marosán Gyula, Minyó János, Müller Árpád, Nádler István, Nagy Kriszta x-T, Ódor István Bence, Pauer Gyula, Romvári Márton, Ronga Eszter, Soós Nóra, Šwierkiewicz Róbert, Szurcsik József, Szűcs Attila, Takó Hajnalka, Váli Dezső

Hozzászólások