Kiállítás

Kölykök + Képregények

Virányosi Közösségi Ház
2019. május 18. (szombat) 17:00 - 2019. június 15.

Helyszín:

Virányosi Közösségi Ház
1125 Budapest, XII. kerület Szarvas Gábor út 8/c

Az első igazi képregények több mint 100 évvel ezelőtt jelentek meg Amerikában, és míg korábban népszerűségük nem volt töretlen, manapság közkedveltségük egyre csak növekszik. Bármely korszakban vizsgáljuk ezt a műfajt, elmondható, hogy gyakran szereplői illetve publikuma is a gyerekek közül kerülnek ki.


A tárlaton a történetekkel együtt növünk majd fel. Kedvenc meséinktől kezdve, megjelennek gyermekkori álmaink és traumáink, az első szerelem, a kamaszkori problémáink majd a fiatal felnőttkori dilemmáink, valamint szülővé válás katarzisa, amelytől kezdve mi már nem lehetünk többé gyerekek.


A Virányosi Közösségi Házban a Deák17 Galéria kiállítása is ezen a nyomvonalon halad majd, kortárs magyar grafikusok képregényeiből nyújtva válogatást, melynek témája, valamint célközönsége a legifjabb nemzedék.


Kiállító művészek: Baranyai András l ,Bernát Barbara, Cserkuti Dávid, Csordás Dániel, Felvidéki Miklós, Fritz Zoltán, Fritz-Majer Nóra, Ghyczy Csongor, Halter András, Kárpáti Tibor, Koska Zoltán, Kovács Viktória, Lanczinger Mátyás, Lakatos István, Oravecz Gergely, Pásztor Alexa, Sárdi Katalin, Stark Attila, Takács Anikó

Vélemény: