Kiállítás

MEGHOSSZABBÍTVA! - Tutanhamon - A sírkamra újra kitárult

Komplex
2019. november 08. (péntek) - 2020. október 31.

Helyszín:

Komplex
1061 Budapest, VI. kerület, Király utca 26. (volt VAM Design Center)

Hosszú várakozás után, július 30-án a Tutanhamon - Rejtélye és Kincsei kiállítás újra megnyitotta kapuit és október 31-ig minden nap várja az érdeklődőket.


Ha eddig nem volt lehetőséged megcsodálni ezt a különleges tárlatot, az óriási sikerre való tekintettel a sírkamra újra kitárult, hogy az ókori Egyiptom világába repítsen. Ne maradj le, nézd meg Tutanhamon halotti maszkját közelről! A fiatal fáraó összes tárgyának tökéletes másolatát gyűjtöttük össze ahhoz, hogy a látogatók egy átfogó képet kapjanak az ősi egyiptomi civilizációról, annak művészetéről és szent rítusairól. A gyerekek igazi felfedezővé válhatnak a kalandor füzet segítségével és a kiállítás végén kézműves sarok várja őket, ahol Tutanhamon maszkot és nyakláncot is készíthetnek maguknak.


Az elmúlt időszakban a szervezők mindent megtettek azért, hogy megfelelő egészségügyi és higiéniai körülményeket teremtsenek. A kiállítóteret fertőtlenítik, a külső keringetésű szellőztetőrendszer megfelel az előírásoknak, valamint több ponton érintésmentes kézfertőtlenítő készülékek állnak majd rendelkezésre. Az audioguide készülékeket minden használat után fertőtlenítik.


A korábban megváltott és még fel nem használt jegyek érvényesek lesznek. 

Hozzászólások