Kiállítás

Meghosszabítva! - The Art of Banksy: Without Limits

Banksy képzőművész
Tesla Loft
2020. július 01. (szerda) - 2020. augusztus 30.

Helyszín:

Tesla Loft
1075 Budapest, VII. kerület, Kazinczy utca 21.

"2020. július 1–től örömel üdvözöljük Önöket újra a The Art of Banksy: Without Limits kiállításon a Tesla Loft-ban!


Három hónap kényszerű zárva tartást követően Július 1-től újra látogatható lesz a The Art of Banksy kiállítás. A tárlat az óvintézkedések betartása mellett nyitja meg kapuit. A látogatókat a másfél méteres távolság betartására kérjük, a teljes területet pedig nyitott ablakok mellett üzemeltetjük.


A látogatók számát a normál nyitva tartási időben max. 100 főben limitáljuk / óra. A kiállításon külön idősáv áll rendelkezésre nyitvatartási időn túl, azok számára, akik kiscsoportos tárlatvezetésen szeretnének részt venni (max. 15 fő), melyet kizárólag előzetes megrendelés alapján tudunk biztosítani. További információkért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot valamely elérhetőségeink egyikén.


Igyekszünk mindent megtenni az Önök és kollégáink egészségének megóvása érdekében, illetve a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel, kérjük Önöket, hogy a jegyeket elővételben on-line vásárolják meg. Alábbi intézkedéseinkkel arra törekszünk, hogy biztonságban érezzék magukat nálunk.


A kiállítás augusztus 30-ig tekinthető meg.
Jegyek elővételben kaphatók az Eventim oldalán, június 30. éjfélig 20% újranyitási kedvezménnyel!
Kedvezményes jegyvásárlás


Csoportos foglalásokért és tárlatvezetésért keressen minket az alábbi elérhetőségünkön:
Email: theartofbanksybudapest@gmail.com


További információkért nézz fel a weboldalra!"


Nyitvatartás:
hétfő: ZÁRVA
kedd-péntek: 11:00-21:00
szombat, vasárnap: 09:00-21:00


Először Budapesten!


Isztambul, Amszterdam, Antwerpen, Melbourne, Auckland, Toronto, Berlin, Bukarest, Kolozsvár és Párizs után végre Budapesten is láthatunk Banksy, a földkerekség legismertebb graffiti művészének világát bemutató kiállítást. Az ART OF BANKSY mintegy 70 művön keresztül mutatja be az “ismeretlen zseni” művészetét a Godot Kortárs Művészeti Intézet szervezésében, február 1-től a Tesla Loftban (1075 Budapest, Kazinczy u. 21.)


Évek óta vár a hazai közönség egy Banksy művészetét bemutató kiállításra, eleddig hiába, most azonban egy hosszabb világkörüli út után Budapestre érkezik az ART OF BANKSY utazó kiállítás, mely igyekszik átfogó képet adni a rejtőzködő street art művész világáról. „Az Art of Banksy kiállítás behozza nekünk a világ különböző pontjain, mállott vakolaton, üres téglafalon vagy egy sivár felüljárón megjelent műveket a kiállítótérbe és újragondolva mutatja be az ismeretlen zseni alkotásait, hogy a művek esszenciális üzenetét festmények, fotók, printek formájában egy izgalmas kiállítási élménybe sűrítve közvetítse” – mondta Sáfár Zoltán, a Godot Kortárs Művészeti Intézet alapító-tulajdonosa.

Hozzászólások