Kiállítás

Vurstli

Holnemvolt Vár
(nincs beállítva)

Helyszín:

Holnemvolt Vár
1146 Budapest, XIV. kerület Állatkerti körút 14-16.

Mi minden vár rád a Vurstliban?


Körhinták
Utazz vissza az időben a Vurstli szívében muzsikáló, gyönyörűen felújított falovas, angyalhintós hatalmas Schäftner Körhinta faragott lovacskáin, szédülj el a Forgózoó állat kavalkádjával, vagy andalodj el a Hattyúforgón. Emelkedj a levegőbe a világ legkisebb óriáskerekén, a Törpekeréken, és próbáld ki az Óriás-sisak játszóteret!
A téli időszakban (2018. november 5-től 2019 március 31-ig) a Forgózoó, a Hattyúforgó és a Törpekerék téli álmot alszanak.
Addig is hétvégente kipróbálhatod a nosztalgia körhintát, melynek falovain ülve előre és hátra is lendítheted magad.


Játékok
Pecázd a halakat a Pecázóban, ajándékot nyerhetsz a Célbadobónál és a Karikadobálónál, vagy ha ügyesen kifogod a kacsákat a Kacsapatakban. Játékpuskával is lőhetsz, és találat esetén táncolnak neked az évszázados Pöltl Céllövölde mozgó vasfigurái.
A téli időszakban (2018. november 5-től 2019 március 31-ig) ezek a játékok téli álmot alszanak. Legközelebb 2019. április 1-én próbálhatod ki őket ismét.


Állati élmények
Simogass nyuszikat, és sétálj el a Bambi szobor felé a Pónikarámhoz! Nézd meg a világot pónihátról, barátkozz össze a Nyíhangár lakóival az Istállóban, és ismerd meg közelről a lótartás eszközeit.
Szemben a Szőrmókosnál a különleges szőrű állatokat találod, melyeket értékes, puha bundájuk miatt sok helyen haszonállatként tartanak. Csodáld meg az alpakák frizuráját!
Az Istálló mellett csemegézhetsz az Édes Mackó Cukrászda finomságaiból.

Hozzászólások

A Ghymes bemutatja: Szarka Tamás és zenekara újévi koncertje