Könyv

Bojár Gábor: Graphisoft 2.0

Városmajori Szabadtéri Színpad (Nagyszínpad)
2021. június 12. (szombat) 13:15
Ingyenes

Helyszín:

Városmajori Szabadtéri Színpad (Nagyszínpad)
1122 Budapest, XII. kerület Városmajor hrsz: 6835/17

A szerzővel Orosz Györgyi beszélget


Bojár Gábor 2004-ben megjelent GRAPHI-sztori című könyve a vállalkozói karrier élvezetes izgalmairól szólt, egy lelkesedéssel és szenvedéllyel teli életszakaszról, mely sokak számára bizonyult inspiráló olvasmánynak, és nagyban hozzájárult a magyarországi vállalkozói kultúra fejlődéséhez is.


A Graphisoft 2.0 azokhoz szól, akik az első buktatókon túljutva a növekedés fájdalmaival kénytelenek szembenézni. A szerző a folytatásban inkább a nehézségekre, az elkövetett hibákra fókuszál, arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a hibás döntésekből és gyengeségekből lehet a legtöbbet tanulni.


miért nem indítottam új szoftvercéget, ahogyan azt a legtöbb sikeres vállalkozó teszi, miután eladja nagyra nőtt cégét? Azért, mert a Graphisoft túl jól sikerült. Még egyszer nem lesz ekkora szerencsém. Inkább a tapasztalataimmal próbálok segíteni az utánam jövő nemzedéknek.”


A Park Kiadó programja.


A járványügyi szabályokat figyelembe véve, a nézők és a közreműködők biztonságát szem előtt tartva az eseményeken való részvételhez védettségi igazolvány szükséges, a maszkviselést pedig az aktuális hivatalos járványügyi rendelkezéseknek megfelelően szabályozzák a szervezők. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik ingyenesen. Az ülőhelyek száma korlátozott.


A fesztivál ideje alatt a kötet a helyszínen és ITT  kedvezményes áron vásárolható meg.