A PécsLIT Fesztivál záróeseményén bemutatkozik a 28 éve működő kulturális és művészeti folyóirat, a Hévíz. Az est során vacsora is készül, amelynek főszakácsa Cserna-Szabó András, a folyóirat főszerkesztője lesz.
A beszélgetésen szó lesz a lap jelenlegi helyzetéről, esetleges megújulásáról, tehetséggondozásról, és a folyóirat nemrég megjelent gasztroirodalmi antológiájáról, A hévízi hajószakács című kötetről. És ha már gasztronómia, akkor muszáj beszélni Cserna-Szabó Rézi a páczban című legújabb könyvéről, amelyben van gasztrotörténeti esszé és hasnovella, kulináris tárca és konyhakulturális tanulmány is.
A főszereplők: írók és ételek. Az est beszélgetőpartnerei, Cserna-Szabó András, Fehér Renátó és Darida Benedek, a Hévíz munkatársai.
A menüsor:
Vinettás pirítós
Kolozsvári káposzta
Vargabéles
Az est ára: 4 000 Ft/fő
Érdeklődés/asztalfoglalás: +36 30 204 9222
FONTOS: A PécsLIT rendezvényei az aktuális járványügyi jogszabályok betartásával látogathatók!