Könyv

PIM az A38 Hajón - Beatz x Poe’s: Bánóczi, Gege, Csider, Pion

Pion István költő
Online nézhető A38 Hajó
2020. június 30. (kedd) 20:00

Visszatérő vendégekkel zárul a június, a Beatz x Poe’s fellépői Bánóczi Bea és Sára Gergely Gege. Nem csak a fellépők térnek vissza a fedélzetre,  titeket is várnak a közönség soraiba! A spoken word est ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.


Bánóczi Bea: költő, slammer, pszichológus. Folyamat alapú, komparatív bakancslista-tulajdonos, ha kell, saját mentális ügyeinek szenteltvizét rímekbe szedve szedi le rólunk. Ha kell, halk szóval teszi ugyanezt.


Sára Gergely Gege: költő, slammer, rapper. Rímbiózis-szökevény, a trapszcéna Móricz Zsigmondja, civilben rímügyi államtitkárszerető. Bölcsész, amikor először ment magyar irodalomból hospitálni, flesseltek a gyerekek.


Csider István Zoltán költő, slammer, rapper. Szövegeit többek között az Élet és Irodalom, a Holmi, a Műút közölte. Első könyve, a Rendrakás 2015 novemberében jelent meg a Magvetőnél. A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztője.


Ebben társa Pion István – költő, slammer. Első verseskötete Atlasz bírja címmel jelent meg 2013-ban a Helikon kiadónál. Amatőr színész, a Saul fia mellett játszott több kis- és nagyjátékfilmben is.


Az ő szövegeik mögé tesznek zenét a sorozat rezidensei: DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar.

Usztics Péter - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Baki József - dobok


A Petőfi Irodalmi Múzeummal közös estet továbbra is követhetitek online az A38 Hajó YouTube-csatornáján.