Könyv

Rojik Tamás: Árulás és Bakó Liza: Csíííz!

Városmajori Szabadtéri Színpad (Kisszínpad)
2021. június 12. (szombat) 12:15
Ingyenes

Helyszín:

Városmajori Szabadtéri Színpad (Kisszínpad)
1122 Budapest, XII. kerület Városmajor hrsz: 6835/17

A szerzőkkel Balássy Fanni, a Hol is kezdjem című regény szerzője és Grancsa Gergely szerkesztő beszélget.


Rojik Tamás: Árulás
Pár hónappal az első rész, Szárazság, vége után Dani és Anikó próbálják élni a kamaszok hétköznapi életét, de az ismertségük és a kormánnyal kötött egyezségük miatt állandóan attól tartanak, hogy megfigyelik őket. Szeretnék valahogy az emberek tudomására hozni, hogy milyen is a hatalom igazi arca. Közben a kormányzat erősen militáns irányba megy el, Daniék iskolájában kötelező lesz a katonai oktatás is. Új osztálytársuk, a katonai iskolából érkező Áron személyében úgy tűnik támogatóra találnak. Közben Dani nagybátyja, Zoli megpróbál beépülni a peremen lakók ellenállási mozgalmába, mivel egyre erősebb a perembeliek tevékenysége a belső kerületekben. Szerelem, árulás, kettős ügynökök és a továbbra is zajló klímakatasztrófa.


Bakó Liza: Csíííz!
Hanna családja hirtelen felindulásból otthagyja régi életét, és Siófokra költöznek a nyár elején, hogy éttermet nyissanak. Hanna a nyári fotós táborban ismerheti meg jövendő osztálytársait, és persze rögtön megtalálja a szerelem - csak kérdés, hogy a vonzó ikerpárból a morcos-karcos vagy a mosolygós-egyszerű legyen a párja? Igazi tiniregény Balatonnal, nyárral, szerelemmel, és egy kócos művészi ambíciókkal megáldott, nem egyszerű lelkű főszereplővel!


A Tilos az Á Könyvek programja.


A járványügyi szabályokat figyelembe véve, a nézők és a közreműködők biztonságát szem előtt tartva az eseményeken való részvételhez védettségi igazolvány szükséges, a maszkviselést pedig az aktuális hivatalos járványügyi rendelkezéseknek megfelelően szabályozzák a szervezők. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik ingyenesen. Az ülőhelyek száma korlátozott.