Könyv

TOKAJMAGIC-Titkos Online könyvpremier

Online nézhető ONLINE
2021. április 08. (csütörtök) 19:00

Tudd meg a világon az elsők közt a Tokaji borvidék legnaprakészebb frissített kalauzából, kik a legizgalmasabb borászatok és miért! LIMITÁLT LÉTSZÁM!
ÉS MITŐL AKKORA DOBÁS EZ?
A hivatalos premier előtti napon néhány szerencsés borkedvelővel együtt kézhez kaphatod a szerzőtől a TokajGuide új, dedikált kiadását, benne a frissen csillaggal kiemelt pincészetekkel és más friss, ropogós infoval a borvidékről!
A kötet mellé ajándékba kapsz egy komplett borvidéki dűlőtérképet is, amire már oly régóta vágytál!
Házhoz viszik Budapesten és vonzáskörzetében az exkluzív Magic-csomagot, mely tartalmaz 6 különleges (féldecis) bormintát a mindenkori csillagos borászatoktól (négy száraz, két édes, Szepsy, Demeter Zoltán, Bott tétel mellett egy csodás aszú is lesz a dobozban, de a többi egyelőre legyen meglepetés...TokajMagic-hez illően most sem fogtok csalódni). Bp-től távolabbiaknak egyelőre köztes találkozó pontot tudnak felajánlani. 
Részt vehetsz egy titkos (biztonságos) online könyvbemutatón, ahol az otthon melegének kényelmében, zárt körben és vakon kóstolnák meg együtt a premier hivatalos borait.
JÓ, DE HOGY LEHET JELENTKEZNI?!
A FB-os jegyváltás után írj egy pár sort, telefonszámmal és szállítási címmel ide: hello@tokajmagic.hu vagy itt üzenetben és privátban küldik a további tudnivalókat (szállítás, fizetés, link stb).
OK, ÉS MENNYIBE KERÜL?
A fenti komplex kóstoló-élmény csomagára, az ELSŐ 15 JELENTKEZŐNEK: 8990 HUF, a második 15-nek 12000 HUF, amivel ezekben a kemény időkben támogathatod értékmegőrző munkát Tokajért.
EGÉSZ MÁRCIUSBAN A TOKAJGUIDE ELŐJEGYZÉSES ÁRON: 4000 HUF (5000 helyett)!! Rendelni itt lehet: hello@tokajmagic.hu, a FB-boltban vagy itt üzenetben és privátban küldik a további tudnivalókat (szállítás, fizetés, link stb).