Koncert

30Y . hisztori + Esti Kornél

30Y előadó
Esti Kornél előadó
Budapest Park
2021. július 02. (péntek) 18:00
Ár: 4999 Ft, limitált elővét: 3999 Ft, early bird: 2999 Ft terasz jegyek: 8999 Ft

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.

a 30Y koncertjén a Budapest Parkban megelevenedik az elmúlt húsz év képi világa, lemezei és dalai.


30Y - húsz év száz percben.


a 30Y 20 éves zenekar. ezt tényként érdemes kezelni. még inkább állapotként. a gyerekek bilire szoknak, kinövik a cipőiket, elballagnak az iskolából, kipróbálnak dolgokat. kirepülnek, és meglehet, nem térnek vissza soha. nem magunkon, rajtuk, rajtatok látjuk az idő múlását. magunkon miattatok vesszük észre, és tőletek tanulunk magunkról. a 30Y egy zenekar, ennyit érdemes tudni. de ezt érdemes. amit csinálunk, azt nektek kell érteni, és ha ti érteni akarjátok, mi vagyunk.


A 30Y egy 2000-ben alakult pécsi rockzenekar. Több mint 15 éve meghatározó szereplője a hazai könnyűzenei klub és fesztiváléletnek, évente nagyjából hetvenszer lépnek színpadra.
Az elmúlt húsz évben megjelent 11 nagylemeze, tucatnyi online terjesztett független hanganyaga, több mint 20 videoklipje.


A kialakult járványhelyzet miatt a 30Y koncertjét új időpontban, várhatóan 2021. július 2-án rendezik meg a Budapest Parkban. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, jegyed egy bármelyik másik Parkos koncertre felhasználható utalványra válthatod, ezért 30 napon belül (szeptember 3-ig) írj levelet az utalvany@budapestpark.hu-ra. Ezt 12 hónapig (augusztus 4-től számítva) lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnéd beváltani.
Ha nem jó számodra az új időpont, de támogatnád a zenekar és a Park munkáját azzal, hogy nem váltod vissza a jegyed, úgy a tamogato@budapestpark.hu címre írj nekünk! A jegyárad 50%-ával a zenekart, 50%-ával pedig a Parkot segíted. Amennyiben hozzájárulsz, nevedet egy külön erre a célra létrehozott támogatói oldalon - és terveink szerint nyitás után a Budapest Parkban is - feltüntetik.
Ha az új időpont nem felel meg számodra, és nem találsz a koncertek közt mást, ami kedvedre való, továbbra is a Ticketswap oldalát ajánlják.
További részletek: https://www.budapestpark.hu/folyamatabra_mzenekarok
Kérünk, kérdés esetén e-mailben keress minket: park@budapestpark.hu
Köszönjük a megértést és reméljük, mielőbb találkozunk a Parkban!