Koncert

ELMARAD: A Dal a Miénk - Csík zenekar és az LGT dalok, Presser Gábor - Karácsony János

Elmarad
Csík Zenekar előadó
Presser Gábor előadó
Kodály Központ
2021. december 17. (péntek) 19:00
Ár: 6590, 9990, 12990, 14990 Ft

Helyszín:

Kodály Központ
7621 Pécs, Breuer Marcell sétány 4. Korábban Universitas utca

 Kedves "Csík-Presser-Karácsony: A dal a miénk" Jegytulajdonosok!


Az országban gyakorlatilag már csak egyedüliként turnézó csapatként - 7 nyári és 6, már őszi megtartott koncert után - utolérte Produkciónkat a Covid-19. Közvetlen környezetünkben, a mi technikai stábunkban és a fogadó intézményekben is történtek a tegnapi nappal megbetegedések.
Így amíg 2 biztonsági tesztelést nem tudunk magunk mögött, a turnét kénytelenek vagyunk felfüggeszteni, az ez időre eső koncerteket egy későbbi időpontra halasztani.
A megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek a módosított időpontokra.
Az új időpontok egyeztetését megkezdtük, azzal 2 héten belül jelentkezünk, akkor tájékoztatjuk Önöket a megváltott jegyeket érintő további lehetőségekről is.
Sajnáljuk, hogy ezt a döntést meg kellett hoznunk, de a józan ész ezt kívánja!
Megértésüket köszönjük!
Találkozzunk következő koncertjeinken!
 
GAG Management és a Brdwy Produkció


A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent „A dal a miénk” című lemezt.

A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradícionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.