Koncert

A38 Eklektronika - DJ Bootsie

Bootsie előadó
Online nézhető ONLINE
2021. április 22. (csütörtök) 20:00
Ingyenes

 Az A38 Eklektronika a Jägermeister támogatásával nyit új kapukat az elektronikus zene szerelmeseinek: az online videósorozatban hétről hétre a hazai underground elektronikus szcéna DJ-i, producerei pörgetik a lemezeket. A csütörtök esti adásokban friss, exkluzív DJ-szettek és live actek az A38 Hajó panorámájával körítve.
Elsőként az urbánus hiphop és az elektronika nagykövete, DJ Bootsie csavargatja a potikat a fedélzeten.
Bootsie Az Árral Szemben nevet viselő ikonikus rapcsapat alapítójaként robbant be a köztudatba a kilencvenes években, majd a Yonderboi és Žagar zenekarokkal bejárta Európát. Közreműködött számos élvonalbeli zenekar lemezén, közben pedig szólókarrierjét is építette: első önálló lemezével, a 2004-es The Silent Partnerrel már rögtön felhelyezte magát a térképre a nemzetközi hip-hop- és elektronikus zenei szcénában.
Elektronika és hip-hop, magyar népzene, jazz és kísérletezés, kortárs és filmzenei hatások egyvelege alakítja zenéinek egyedülálló hangzásvilágát - ennek ékes példája legutóbbi, 2020-as albuma, az Allegro Identity is. Folyton képes megújulni, illetve új keretek közé helyezni magát; színházi és filmzenei munkák, operamixek egyaránt kötődnek a nevéhez. Az A38 Eklektronika videósorozat első fellépőjeként hip-hopból gyökerező, basszus orientált szettre számíthatunk tőle, tartsatok velünk!