Koncert

Anna and the Barbies trio akusztik

Csokonai Művelődési és Rendezvény Ház
2020. március 06. (péntek) 19:00
Ár: 2000 Ft

Helyszín:

Csokonai Művelődési és Rendezvény Ház
1153 Budapest, XV. kerület, Eötvös utca 64-66.

Az eddigi hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az underground közeg füstös kiskocsmáiból és klubjaiból az Anna And The Barbies a nagyszínpadokra és reflektorok kereszttüzébe kerülve továbbra is önmagát adja, kivétel nélkül mindig és mindenhol.


Ismertségük és sikereik mellett pedig egyre növekvő rajongótáborukra is folyamatosan figyelnek: egyedülálló családdá kovácsolták őket is az évek alatt. A minden évben megvalósuló rajongótáboruk, a Hello Ugar! az elmúlt évekre egy valódi nagyfesztivállá nőtte ki magát.


Természetesen nem véletlen ez a siker: Pásztor Anna és zenekara minden koncertet úgy nyom le a színpadon, mintha az lenne életük
utolsó fellépése. Kendőzetlenül őszinte és felemelően pozitív dalszövegek, lüktető és magával ragadó rockos ütemek, mégis fülbemászó refrének tökéletes egységként bújnak a hallgatók fülébe dalaik - hol lágyan énekelve, hol tiszta erőből max. hangerőn kiabálva. Jó példa előbbire a Márti dala című slágerük, amit lassan 9 millióan láttak a YouTube-on és gyakorlatilag az egész ország ismeri már.


A pajkos, szexi szövegekhez hasonló karizma is jár: Anna színpadi megjelenése koncertről koncertre változik és többek között attól is olyan izgalmasak a bulijaik, hogy sosem lehet tudni, épp milyen vagány szerkóban, fejdíszben, arc- vagy teljes testfestéssel robban fel a deszkákra az énekesnő.


Legújabb dilije ismét extrém: teljesen minimál, smink és álruhák nélkül mutatja önmagát olyan csupaszon, mint még soha. A vadóc ötfős zenekar pedig nyilvánvalóan a váratlan helyszínektől sem riad vissza, ha performanszról van szó. Miután 2015-ben, hat album anyagával zenélték tele a SYMA csarnokot, egy évvel később UTÓPIA című turnéjukon még a Fővárosi Nagycirkusz porondjára is elvitték azonos című lemezüket - duplán is megtöltve a különleges helyszínt. Legyen szó kortárs líráról vagy futurisztikus vizuálról, bármi elfér színpadukon. Ezúttal itt is a minimál köszön vissza.


Most egy igazán különleges produkció részesei lehetnek azok, akik részt vesznek, ezen a nem mindennapi koncerten.