Koncert

Anna and the Barbies, vendég: Trillion

előadó
előadó
Budapest Park (Nagyszínpad)
2018. augusztus 03. (péntek) 18:00
Ár: 3499 Ft, limitált elővétel: 2999 Ft, earli bird: 2499, super early bird: 1999 Ft

Helyszín:


1095 Budapest, IX. kerület Soroksári út 60.

Augusztus 3-án a Budapest Parkban zenél napjaink egyik legizgalmasabb hazai csapata, az Anna and the Barbies. A mindig extravagáns öltözködéséről és viselkedéséről ismert frontember, Pásztor Anna ezúttal valami egészen szokatlan dologra készül: ez a koncert kizárólag a zenekarról és a dalokról fog szólni. Nem lesz extra produkció, nem lesznek jelmezek, Anna és zenekara csak énekelni, csak zenélni fog, semi nem vonhatja el a figyelmet a dalokról. Letisztultság, minimalizmus - 100% jelenlét. 


Mindez egy parányi különlegességel fűszerezve: Apey (Apey and the Pea) énekel majd Annával pár nótában: olyan AATB szerzeményeket porolnak le közösen, amelyeket talán már elfelejtettünk – de mindenképpen ritkán hallhattunk a zenekartól koncerten.


Új vizuállal, minimál dizájnig csupaszított fénytechnikával és plusz ledfalakkal válik majd még letisztultabbá a látvány és különlegesebbé az élmény.


 “A zenekar és az én életemben eljött az a pont, amikor már semmilyen állarcra vagy cirkuszi mutatványra nincs szükség ahhoz, hogy magabiztosan megmutassuk magunkat, a teljes tiszta belső valónkat.”– tette hozzá Anna.


El tudjátok képzelni például ezt a merész nyári kedvencet lecsupaszítva? A Parkban meglátjátok. https://www.youtube.com/watch?v=t3kLxE-zRLQ


A legutóbbi, Utópia című AATB lemezt most először lehet majd koncerten megvásárolni – aki még nem szerezte be most hazaviheti majd.


Az estét Apey, azaz Áron Andris másik formációja, a Trillion nyitja majd.