Koncert

Anti Fitness Club - LéleKzet (lemezújrajátszó reunion koncert)

A38 Hajó (Koncertterem)
2019. szeptember 21. (szombat) 21:30
Ár: Minden jegy elkelt!

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

A 2015-ben feloszlott Anti Fitness Club 4 év hallgatás után újra színpadra lép, melynek apropója az idén 10 éves Lélekzet lemezük lesz. Nincs szó újrakezdésről, csupán egyetlen koncertre állnak össze a korábbi A38-as bulik hangulatát megidézve ezzel. A Lélekzet közönségkedvencein túl végigjárják a zenekar mérföldköveit, a punkrock, a myspace és a zenetévés korszak legmeghatározóbb dalaival. A koncert kuriózum értéke nem szorul magyarázatra. Akinek valaha jelentett valamit az AFC, ott a helye.


Az Anti Fitness Club 2002-ben alakult.


Több EP-jükkel hamar kivívták a punk-rock szcéna elismerését, mégis az igazi áttörést a már jóval dallamosabb "Még vár ránk ez a Föld" című kislemezükkel érték el 2007-ben.


Ezt követően sorra jöttek ki újabb sikeres videoklipekkel, melyeket a zenetévék előszeretettel tűznek műsorukra, melyek a videómegosztókon többmilliós megtekintéssel büszkélkedhetnek.


Voltak dobogósok a MAHASZ lemezeladási listáin, nyertesei megannyi nívós zenei díjnak, több alkalommal töltötték meg lemezbemutatóik alkalmával a Petőfi Csarnokot, dolgoztak fel korai Ákos dalokat az MTV Icon rendezvénysorozaton, de újraértelmeztek mai popslágereket is kifejezetten mai gitárzenéjükkel.