Koncert

Autopilot, Red Swamp

előadó
előadó
Robot
2019. február 15. (péntek) 19:00
Ingyenes

Helyszín:


1073 Budapest, VII. kerület Akácfa utca 49.

A Red Swamp füstös stoner/sludge metált játszik: súlyos riffek és groove-ok úsznak húzós, mocsárba-süppedős ütemeken, amit a változatos, dallamos, de egyben karcos ének tesz teljessé. A budapesti redneck feeling hű úttörőiként az ötösfogat minden koncertnek úgy áll neki, mint egy házibulinak, ahol mindenki derékból bólogat, gyomorból üvölt, üvegből iszik és izomból tép. Második nagylemezük 4. hó 20-án jelent meg idén “Desertdrive” címmel, az első klipet a “Waste” c. dalhoz forgatták, amely egyedi bepillantást enged a zenekar próbatermi állapotaira. Második klipjük a “Castaways”-hez készült, közel teltházas lemezbemutatón az Akvárium Klubban.
A sikerekben, fennforgásban és füstben gazdag 2018-at lezárva alig várják, hogy a Robotban rúghassák be az újév ajtaját.


Autopilot
Hol nyers, hol örvénylő gitártémák, elszállós énekek, atmoszférikus hangzás. A budapesti postrock/spacerock zenekar ezúttal a Robot koncerttermét lövi ki az űrbe, hogy a közönséggel közösen tegyenek egy utazást az univerzum azon szegletébe, ahol nem számít semmi, csak a pillanat. A Mastodon, Tool, Alice in Chains vagy épp Pink Floyd hatásokat felmutató négyesfogat klubszezont megnyitó koncertjére érkezz nyitott füllel és elmével!

Ajánlók és kritikák: