Koncert

Babel Sound Kedd: Golosa la Orquesta (CHI)

Szimpla Kert
2019. június 18. (kedd) 20:00
Ingyenes

Helyszín:

Szimpla Kert
1075 Budapest, VII. kerület Kazinczy utca 14.

A Golosa La Orchestra 2012-ben született, huszadik századi hangokkal kísérletezik, új hangokat és hangzásokat alakít ki kulturális és szociális keresztezésekkel, aminek eredményeként friss, aktuális és egyedi.A tagok Chile különböző régióiból érkeztek, így különféle hatások érződnek műveikben. Latin-amerikai ritmusok - például bolero, milonga -, keringők, huachaca-jazz, tangó keveredik jazzes, swinges, folkos és rockos beütésekkel. Ezekből hallható néhány második lemezükön, a "La vida enloquece" címűn és ugyanilyen című első videóklipjükben, ami 2016 márciusában jelent meg.Klasszikus dalokat is újraértelmeztek, például a "Besame mucho"-t és a "Piel Canela"-t, ezek debütáló albumukon hallhatóak, amit a Triana stúdióban rögzítettek 2014 elején.A zenekar különböző igényes nemzeti és nemzetközi zenei színpadokon játszik, dinamizmusával kiérdemelte Kolumbiában és Argentínában a nemzeti és nemzetközi sajtó elismerését.


Érdekelnek a világ legkülönfélébb zenéi? A Babel Sound Keddek alkalmával közelebbről is megismerheted a Babel Sound sokszínű világát.
Az idén 9 éves Babel Sound több, mint egy fesztivál; kultúrák és művészeti ágak interaktív találkozója. Lehetőség a felszabadult közös alkotásra és egymás megismerésére. Zenék és dallamok, melyeket máshol nem hallhatsz. Életre szóló élmény a világzene magyar tengerén!
Keddenként a Szimpla Kertben hangolódhatsz rá a Babel feelingre, június 15-21 között Balatonbogláron, a Szimpla Kert idén is saját színpaddal lesz jelen!

Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás