Koncert

Beat Dis 20! - Beaten by the Rain lemezbemutató és visszatérő koncert // Guest: The Swamp Creatures

Beat Dis előadó
Akvárium Klub
2023. január 21. (szombat) 19:30

Helyszín:

Akvárium Klub
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12

A Beat Dis zenekar 20. születésnapját ünnepli. Ennek apropóján a csapatban megszületett a gondolat, hogy újra felveszik a lantot és méltóképpen megünneplik a jubileumot. A tervezésből cselekvés lett és 8 év után kidobják legújabb albumukat, amely a Beaten by the Rain címet viseli.
Mindig is nehéz volt megfelelő jelzőt találni a Beat Dis hangzásvilágára. Az erősen dark-electro beütések, stone-rockos kiállások mellett ugyanúgy megtalálható zenéjükben a folk vagy a mainstream pop stílusjegyei. Mindezeket olyan harmóniákba öltöztetik, ami szinte simogatja és átöleli a közönséget. Az első albumukat is meghatározó masszív hangzás tovább ért az idők során és még mélyebb rétegeket szakít fel. Beat Dis egyedülálló és enyhén szólva is behatárolhatatlan zenei élményt nyújt.

Vendég: The Swamp Creatures

Ha elszakadnál a rideg valóságból egy kis időre, válts dimenziót a TSC-vel és add át magad a 70-es évek pszichedelikus rockját idéző, misztikus mocsári világnak. A kötelező eklektika elérése érdekében a zenéjükben vegyítik a különféle népzenei motívumokat, kraut- és desertrokckos témákat, illetve az elektronikus zenei elemeket!