Koncert

Beatz x Poe's az A38 Hajón - Gömöri Eszter, Élő Csenge Enikő, Pintér Kristóf

Online nézhető ONLINE
2021. május 04. (kedd) 20:00
Ingyenes

Május negyedikén a Holdudvar alapítója, a García Lorca Halott formáció énekese és Szeged iránymutató slammere szövegelnek DJ Lee’n Gum és az ATMO ütemeire. A spoken word esthez az A38 Hajó Youtube-csatornáján csatlakozhattok.
Gömöri Eszter egészségpszichológus inas, aki slammel és írt már olyan verset, ami rendes, felnőtt folyóiratban jelent meg. Szegeden és a Vajdaságban szervez slam poetryvel kapcsolatban bármit és mindent, a többi helyen fellép, egyéb helyeken pedig workshopot tart. Ezek nagyon hiányoznak neki.
Élő Csenge Enikő soproni származású, régebben slamet, mostanában verset, novellát ír és első kötetén dolgozik. Vallástörténészként végzett, jelenleg antik filozófiából írja doktoriját. Kreatív írást tanít 12-17 éveseknek, valamint a García Lorca Halott fúziós alterformációban énekel. Ha teheti, táncol. Sokat.
Pintér Kristóf “Signo” slammer, hobbirapper, HOLDUDVAR-alapító, Pápa Slam CEO. Leállíthatatlan pampigép, a mentális gimnasztika Simone Biles-a. Leszokott a dohányzásról, hogy egyszer fitfluencer lehessen.
A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztői Csider István Zoltán költő, slammer, rapper és Pion István költő, slammer, újságíró. Közreműködik az ATMO zenekar és DJ Lee n’gum, aki a beatek mellett változatos vizuállal járul hozzá a hangulathoz.