Koncert

Beatz x Poe's: Saiid, Kövi, Laboda

Saiid előadó
Laboda Róbert előadó
A38 Hajó (Kiállítótér)
2019. november 12. (kedd) 20:00
Ár: 500 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Kiállítótér)
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

A magyar hiphop és slam poetry szcéna egyik legismertebb előadója, a pécsi kulturális élet ikonikus, szívfacsaró történetek mesélője és a felvidéki punchline-ok nagymester slammere november 12-én a PIM és az A38 közös sorozatában.


A magyar hiphop és slam poetry szcéna egyik legismertebb előadója, a pécsi kulturális élet ikonikus, szívfacsaró történetek mesélője és a felvidéki punchline-ok nagymester slammere - november 12-én a PIM az A38 Hajón és a Beatz x Poe's spoken word-sorozatának vendégei:


Süveg Márk Saiid - rapper, slammer, father. A ritmus, a rím és a rap kezdőbetűinek ösztönös istensége, az Országos Slam Poetry Bajnokság történetének első és második elsőhelyezettje, a
rendőrmentes kóser ételek konyhafőnöke, akkezdet phia.


Kövér András Kövi – slammer, punk- és metálzenész, apu. A pécsi zenészek legpatriótább slammere, a vidéki slamközösség fővárosának polgármestere, a költészet és a rock & roll
metszéspontjának legegyenesebb és legvidámabb, aputestű óriásbébije.


Laboda Róbert - költő, slammer, rendező, tanár. Felvidéki ő is, a legjobb jó palóc az Ipoly völgyének jobb oldalán. A popkultúra füleki minnesängere, de igazából az alapiskolai tanítók Elon Muskja.


Az ő szövegeik mögé tesznek zenét a sorozat rezidensei, a Tilos Rádióból ismert Vajna Bali, vagyis DJ Lee n’gum, és az instrumentális imprókban verhetetlen ATMO zenekar.


Az ATMO tagjai:
Usztics Pepe - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Fekecs Ákos - dobok


A helyszínen a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média Design-hallgatók munkái adnak vizuális élményt a zenei-irodalmi impulzusok mellé.


Sorozatszerkesztők: Pion István, Csider István Zoltán

Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!