Koncert

Bohemian Betyars Előhalloween

Bohemian Betyars előadó
Akvárium Klub (NagyHall)
2020. október 29. (csütörtök) 20:00
Ár: Minden jegy elkelt!

Helyszín:

Akvárium Klub (NagyHall)
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12

A jegyértékesítés 10. 07-én, szerdán 11:00-kor indul!
Legyetek résen, mert csak 500 db jegy vásárlása lehetséges a koncertre.


Október 29-én, előelőhalloween estéjén a bújdosó, rabló betyárlovasok szellemei visszatérnek és beköltöznek az élőkbe.
A közelgő halloween-ra való tekintettel aki érzi, öltözzön az alkalomhoz illő maskarába!


BIO
Evés, ivás, duhajkodás, szerelem és sírva vigadás.


A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed-folk-freak-punkos, magával ragadó, energikus formációjával.


A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír.



Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.



Kezdetekben igazi csavargók módjára járták körül utcazenélve Európát, mára a hazai és európai klubbok és fesztiválok visszajáró vendégei, de megjárták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is.



Kalandvágyuk továbbra is hajtja őket előre, hogy a világ minden pontjára eljussanak, és zenéjükkel megmozgassák az ember testét-lelkét egyaránt, bármerre is járjanak.


Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.