Koncert

Bookline B-oldal: Egyedi Péter

Egyedi Péter előadó
A38 Hajó
2019. szeptember 11. (szerda) 20:00
Ár: Regisztráció szükséges!
Ingyenes

Helyszín:

A38 Hajó
1113 Budapest, XI. kerület Henryk Sławik rakpart

Az Óriásból, a Rájátszásból, az Isten Háta Mögöttből, vagy az annabarbiból is ismert Egyedi Péter egy szál gitárral visz ezen az estén is izgalmas zenei kalandra a teljes szabadság és a változatos megszólalás szárnyain.


Egyedi Péter
Bookline B-oldal sorozatunkban az est két zenei szettje között Szabó Ádám tart a fellépőkkel az általuk, mint zenéjükkel és szellemiségükkel rokon, számukra különlegesen fontos kötetről beszélgetést. Ezen az estén Egyedi Péter Lanczkor Gábor Apás szülés című kötetét ajánlja.


A belépés a sorozatot támogató Bookline online könyváruház jóvoltából díjtalan, ám előzetes online helyfoglaláshoz kötött. Helyfoglalás az egyes koncerteknél az A38 Hajó honlapján, az alábbi linken


A sorozat Spotify playlistje itt hallgatható


A Bookline online könyváruház Közép-Európa egyik legnagyobb kulturális webáruházaként mindig fontosnak tartotta az olvasás népszerűsítését és az olvasáshoz kapcsolódó közösségépítést. Ennek fontos része a most induló Bookline B-oldal is, melynek segítségével hatékonyan és hatásosan szélesíti olvasoközönségét.


Az A38 Hajó Budapest egyik leggazdagabb programot nyújtó független kulturális küzpontjaként mindig fontosnak tartotta, hogy ne egyszerűen zenei, hanem összművészeti bemutatóhely legyen. Ennek a törekvésnek része a Bookline B-oldal is, amely több más együttműködés, például a Petőfi Irodalmi Múzeummal közös PIM az A38-on sorozat mellett azt bizonyítja, hogy az irodalom igenis lehet izgalmas és élményszerű.